Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Ξυλοκόπησαν άστεγο για να τον ληστέψουν!

Ήθελαν να του πάρουν 25 ευρώ!

29 Ιουνίου 2019 20:45
Αδιανόητο: Ξυλοκόπησαν άστεγο για να τον ληστέψουν!

Αδιανόητο είναι αυτό που συνέβη με έναν άστεγο που τον ξυλοκόπησαν για να να τον ληστέψουν!

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από τέσσερα άτομα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα άτομα αυτά τον έβαλαν δια της βίας σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και αφού τον χτύπησαν στο πρόσωπο και το σώμα του απέσπασαν 25 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 48χρονος κατήγγειλε ότι οι δράστες αφού τον χτύπησαν και τον λήστεψαν τον εγκατέλειψαν και έφυγαν με το αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση. Από τις περιγραφές οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν λίγες ώρες αργότερα έναν άνδρα και μία γυναίκα 39 ετών. Πάνω στη γυναίκα οι αστυνομικοί βρήκαν και τα χρήματα που είχαν κλαπεί από τον άστεγο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται πολύ κοντά στη σύλληψη και των άλλων δύο ατόμων.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Πηγή πληροφοριών: lamiareport.gr

Θεσσαλονική: Έκαναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ για να κλέψουν σπίτια!

Στην εξιχνίαση συνολικά 11 περιπτώσεων κλοπών και μία ληστεία στην ευρύτερη περιοχή τηςΘεσσαλονίκης, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος έξι Ρομά ηλικίας 22 έως 34 ετών, για τα αδικήματα της «Συμμορίας», «Ληστείας» και «Διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών».

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα μέλη της συμμορίας κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Φεβρουαρίου 2018 έως αρχές Ιουλίου του ίδιου έτους, ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση κάθε Δ.Ε.Η. και στη συνέχεια αφαιρούσαν κοσμήματα - χρυσαφικά και χρηματικά ποσά.

Συνολικά προέβησαν κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα σε 11 περιπτώσεις κλοπών και μία ληστεία, κατά τις οποίες αφαίρεσαν κοσμήματα, χρυσαφικά και τιμαλφή, η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 170.000 ευρώ κατά δήλωση των παθόντων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ περίπου.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share