Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Νέα Υόρκη: Απαγορεύτηκαν όλες οι πτήσεις!

Τι συνέβη και απαγορεύτηκαν οι πτήσεις στο αεροδρόμιο του Νιούαρκ;

29 Ιουνίου 2019 17:29
Συναγερμός στη Νέα Υόρκη: Απαγορεύτηκαν όλες οι πτήσεις!

Συναγερμός σήμανε στη Νέα Υόρκη! Απαγορεύτηκαν όλες οι πτήσεις! Ο πιλότος ενός αεροσκάφους ανέφερε πρόβλημα στο υδραυλικό σύστημα και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Νιούαρκ με σκασμένο το ελαστικό του ενός τροχού!

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ο πιλότος ενός αεροσκάφους ανέφερε πρόβλημα στο υδραυλικό σύστημα του αεροσκάφους και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο με σκασμένο το ελαστικό του ενός τροχού του αεροπλάνου. Σύμφωνα με το NBC CONNECTICUT , το οποίο επικαλείται το πρακτορείο, όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και δεν υπάρχουν τραυματίες ανάμεσά τους.

«Λόγω έκτακτης ανάγκης στο αεροδρόμιο, προς το παρόν δεν υπάρχουν αφίξεις ή αναχωρήσεις από το αεροδρόμιο του Νιούαρκ. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την αεροπορική σας πριν έρθετε στο αεροδρόμιο».

Βίντεο - ντοκουμέντο από την "τρελή" πορεία του ελικοπτέρου πριν την συντριβή του στη Νέα Υόρκη!

Εχθές έγινε γνωστή η είδηση για το ελικόπτερο που έπεσε σε ένα κτίριο της Νέας Υόρκης. Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο από την "τρελή" πορεία του ελικοπτέρου πριν την συντριβή του στη Νέα Υόρκη!

Όπως θα δείτε στο βίντεο το ελικόπτερο χάνει απότομα ύψος. Στη συνέχεια προσπαθεί να σταθεροποιήσει την τροχιά του λίγα δευτερόλεπτα πριν την τραγική κατάληξη.

Από την συντριβή του ελικοπτέρου υπάρχει τουλάχιστον ένας νεκρός, όπως αναφέρουν οι Αρχές της Νέας Υόρκης.


 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share