Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία σε λούνα παρκ: Νεκρή 19χρονη! (Video)

Έσπασε η ρόδα σε λούνα παρκ και καρφώθηκε στο έδαφος..

29 Ιουνίου 2019 15:58
Τραγωδία σε λούνα παρκ: Νεκρή 19χρονη! (Video)

Απίστευτη τραγωδία αυτό που έγινε σε λούνα πάρκ! Νεκρή είναι μια 19χρονη κοπέλα..Συγκλονιστικά είναι τα πλάνα από πάρκο ψυχαγωγίας στο Ουζμπεκιστάν, και συγκεκριμένα στην πόλη Τζιζάκ, όπου ένα παιχνίδι τύπου «ρόδα» ή «σφυρί» έσπασε στη μέση με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου μια 19χρονη.

Τα επιφωνήματα ενθουσιασμού μετατράπηκαν σε κραυγές απόγνωσης όταν η τεράστια ρόδα στο παιχνίδι «Flying Saucer», η οποία κρεμόταν από μεταλλικό άξονα βρέθηκε στο έδαφος, αφού έσπασε ο βραχίονας που τη συγκρατούσε σταθερή.

Η κατασκευή φαίνεται να ανοίγει στη μέση στέλνοντας δεκάδες ανθρώπους που είναι «δεμένοι» μέσα στο παιχνίδι με βία στο έδαφος. Η κούνια του τρόμου άφησε πίσω της μια νεκρή κοπέλα και πολλούς τραυματίες, η τύχη των οποίων δεν έχει γίνει γνωστή από τα τοπικά μέσα.

Σοκ στο Λούνα Παρκ: Γυναίκα έπεσε από περιστρεφόμενη "γόνδολα"! (Video)

Ένα τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε σε λούνα παρκ στο Μεξικό όταν μια γυναίκα έπεσε από περιστρεφόμενη «γόνδολα».

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μάλιστα, μετά την πτώση της η γυναίκα παρασύρεται από την «γόνδολα» που συνεχίζει την κίνησή της.

Αμέσως μετά την πτώση της γυναίκας, πάντως, οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου παιχνιδιού επιβράδυναν τη γόνδολα.

Παρά την πτώση και την παράσυρσή της η γυναίκα κατάφερε να σηκωθεί χωρίς να έχει γίνει γνωστή η έκταση του τραυματισμού της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share