Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νεκρή η νοσηλεύτρια που πήδηξε από το παράθυρο για να μη συλληφθεί στο Νοσοκομείο Νίκαιας!

Τι την οδήγησε να πηδήξει;

29 Ιουνίου 2019 14:39
Νεκρή η νοσηλεύτρια που πήδηξε από το παράθυρο για να μη συλληφθεί στο Νοσοκομείο Νίκαιας!

Απίστευτο είναι αυτό που συνέβη στην Νίκαια όταν νοσοκόμα πήδηξε από το παράθυρο για να μην συλληφθεί στο νοσοκομείο της Νίκαιας! Η νοσοκόμα πήδηξε από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, επειδή δε διέθετε τα έγραφα για τη νομιμοποίηση της παρουσίας της στο νοσοκομείο! Δυστυχώς η άτυχη νοσοκόμα κατέληξε..

Η νοσοκόμα πήδηξε από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, επειδή δε διέθετε τα έγραφα για τη νομιμοποίηση της παρουσίας της στο νοσοκομείο

Απρόσμενη τροπή, με μία γυναίκα που έκανε άλμα στο κενό και τραυματίστηκε, είχε ο έλεγχος της υπηρεσίας φύλαξης στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας το πρωί του Σαββάτου για τυχόν παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες.

Ο πανικός και η αγωνία της, καθώς δεν διέθετε τα έγραφα για τη νομιμοποίηση της παρουσίας της στο νοσοκομείο, είχαν ως αποτελεσμα τον τραυματισμό της - συμφωνα με πληροφορίες κυρίως κατάγματα.

Οπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, η νοσοκόμα πήρε φόρα και πήδηξε από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ίδια πηγή, η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά καθώς έφερε πολλαπλά κατάγματα. Λίγο αργότερα η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα είχε καταγωγή από την Αρμενία και ήταν περίπου 50 ετών.

Ευτυχώς διακομίστηκε αμέσως στα Επείγοντα του νοσοκομείου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματα και οι κακώσεις που έφερε.

Το θέμα των παράνομων αποκλειστικών νοσοκόμων αποτελεί μια χρόνια πληγή για τα νοσοκομεία. Λόγω των ελλείψεων σε νοσηλευτικό προσωπικό στα περισσότερα νοσηλευτικά ιδρύματα η επιλογή αποκλειστικής νοσοκόμας από τους συνοδούς των ασθενών είναι μονόδρομος εάν δεν μπορούν να βρίσκονται οι ίδιοι στο πλευρό των οικείων τους που νοσηλεύονται.

Οι διοικήσεις συνιστούν η επιλογή των αποκλειστικών να γίνεται απο ειδικό κατάλογο που διατηρείται από τη νοσηλευτική υπηρεσία κάθε νοσοκομείου και οι οποίος περιέχει επαγγελματίες νοσοκόμες και αν ειναι αλλοδαπές με άδεια παραμονής στη χώρα μας. Ωστόσο, συχνά η επιλογή γινεται εκτός του καταλόγου για λόγους κυρίως κόστους, καθώς οι παράνομες αποκλειστικές αμείβονται με πολυ λιγότερα χρήματα από ό,τι οι νόμιμες κι αυτη η παράμετρος επηρεάζει σημαντικα τους αςθενεις και τους οικείους τους, ιδίως αν πρόκειται για πολυήμερη νοσηλεία.

Στην προσπάθεια τους να απομακρύνουν τις παράνομες αποκλειστικές οι διοικήσεις δίνουν εντολές για ελέγχους στους θαλάμους. Στο πλαίσιο αυτού του ελέγχου η 50χρονη γυναίκα που φέρεται να είναι από χώρα της Ανατολικής Ευρώπης, προσπάθησε να διαφύγει απο τους άνδρες της υπηρεσίας φύλαξης, με το δραματικό για εκείνη αποτέλεσμα.

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Αναστασιάδης!

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Αναστασιάδης! Τι συνέβη στον Κύπριο πρόεδρο της Δημοκρατίας; Ο πρόεδρος Αναστασιάδης σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» σήμερα το πρωί επισκέφτηκε την αδελφή του για καφέ και στη συνέχεια αναχώρησε για το κέντρο της Λεμεσού όπου επισκέφθηκε το κατάστημα ΤIMINIS για να αγοράσει ρούχα.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης ο οποίος εισήχθη στο Meditteranean Hospital of Cyprus όπου θα υποβληθεί τις επόμενες ώρες σε εγχείρηση για κάταγμα στο πόδι.

Κατά την έξοδό του από το κατάστημα στραβοπάτησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δεξί του πόδι. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Mediterranean από την Προεδρική φρουρά.

Από τον τραυματισμό προκύπτει θέμα εκπροσώπησης της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αύριο Κυριακή με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη να προβαίνει σε διευθετήσεις ώστε την Κύπρο να εκπροσωπήσει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Πρόδρομου δήλωσε πως ο κπ Αναστασιάδης υπέστηυποκεφαλικό κάταγμα δεξιού μηρού και θα χειρουργηθεί σήμερα.

Η κατάσταση της υγείας του δεν διατρέχει οποιονδήποτε κίνδυνο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ασύλληπτη τραγωδία: Πέθανε 17χρονος από τον καύσωνα!

Tεράστια τραγωδία: 19χρονος πέθανε ενώ έπαιζε μπάσκετ!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share