Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

Τραγικό: Έβαλαν βρέφος σε ράντζο νοσοκομείου! (video)

Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι δεν το έβαλαν στο δωμάτιο για να μην κολλήσει γαστρεντερίτιδα!

28 Ιουνίου 2019 10:40
Τραγικό: Έβαλαν βρέφος σε ράντζο νοσοκομείου! (video)

Στον διάδρομο του Βενιζέλειου Νοσοκομείου νοσηλεύτηκε το βράδυ της Τετάρτης ένα μωράκι μόλις 8 μηνών, το οποίο εμφάνιζε πυρετό και άλλα συμπτώματα.

undefined
Σύμφωνα με το STAR, την καταγγελία έκανε η γιαγιά του μωρού. Η επίσημη δικαιολογία που δόθηκε στην οικογένεια είναι ότι δεν έβαλαν το παιδί στο δωμάτιο για να μην κολλήσει γαστρεντερίτιδα. Γι' αυτό και η οικογένεια του παιδιού, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία στο ΚΡΗΤΗ TV, πήρε το παιδί από το νοσοκομείο και το πήγε σε ιδιώτη γιατρό. «Έχω μεγαλώσει τέσσερα παιδιά αλλά το ρεζιλίκι δεν το έχω ξαναδεί. Τι να πω γι' αυτές τις καταστάσεις», ανέφερε η ίδια στο ΚΡΗΤΗ TV.

Απίστευτο: 17χρονος ήρωας πιάνει στον αέρα μωρό που πέφτει από τον 2ο όροφο! (Video)

Απίστευτο: 17χρονος ήρωας πιάνει στον αέρα μωρό που πέφτει από τον 2ο όροφο! (Video)

Απίστευτη είναι η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου όπου ένας 17χρονος έγινε ήρωας! Έναμωρό πέφτει από τον δεύτερο όροφο και ο 17χρονος το πιάνει στον αέρα!

Το περιστατικό συνέβη σε γειτονιά της Κωνσταντινούπολης και ήρωας είναι ένας 17χρονος ο οποίος κατάφερε να πιάσει στον αέρα ένα δίχρονο κοριτσάκι που έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας.

Ο Feuzi Zabaat διέσχισε το δρόμο και κοίταζε ψηλά. Είδε ότι στον δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας ένα κοριτσάκι είχε σχεδόν βγει από το μπαλκόνι. Ο Feuzi το παρατηρούσε και στάθηκε κάτω από το σπίτι. Το κακό δεν άργησε να γίνει. Η Doha Muhammed έπεσε από το μπαλκόνι. Όμως ο φύλακας άγγελος της ήταν από κάτω. Άνοιξε τα χέρια του και την έπιασε στον αέρα πριν η μικρή βρει το θάνατο στο τσιμέντο.

Μωρό ήρωας

Ο Zabaat, είναι μετανάστης από την Αλγερία, και δουλεύει σε ένα εργαστήριο λίγο πιο πάνω από το σπίτι του κοριτσιού.

«Έκανα ότι ήταν απαραίτητο» δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ, τα οποία αναφέρουν ότι το κορίτσι πλησίασε το μπαλκόνι, ενώ η μητέρα της μαγείρευε στην κουζίνα.

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share