Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τυνησία: Επίθεση αυτοκτονίας δίπλα στη γαλλική πρεσβεία!

Ισχυρή έκρηξη!

27 Ιουνίου 2019 13:52
Τυνησία: Επίθεση αυτοκτονίας δίπλα στη γαλλική πρεσβεία!

Επίθεση αυτοκτονίας έγινε πριν από λίγο στην Τυνησία και συγκεκριμένα δίπλα στην γαλλική πρεσβεία.


Ένας καμικάζι βομβιστής έβαλε στόχο αστυνομικούς στην κύρια λεωφόρο της Τύνιδας, όπως γνωστοποίησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας ένστολος που βρίσκεται στο σημείο. Από το υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώθηκε ότι έχουν τραυματιστεί τρεις αστυνομικοί και δύο πολίτες.

Ανθρώπινα μέλη βρίσκονται στο οδόστρωμα γύρω από ένα όχημα της αστυνομίας στη λεωφόρο Μπουργκίμπα, την κύρια αρτηρία της πρωτεύουσας, κοντά στην παλιά πόλη, έκανε γνωστό δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Τραγωδία στη Τυνησία: Ναυάγιο με τουλάχιστον 50 νεκρούς μετανάστες!

50 μετανάστες πνίγηκαν,όταν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν ναυγάγησε στα ανοιχτά της Τυνησίας και έως τώρα έχουν διασωθεί 16.

Στο σκάφος επέβαιναν περισσότεροι από 70 άνθρωποι.Το πλοίο βυθίστηκε 40 ναυτικά μίλια από την ακτή της Σφαξ, νότια της πρωτεύουσας Τύνιδας.

Ορισμένα μέσα, όπως το Reuter's μιλούν ήδη για περισσότερους από 70 νεκρούς και 16 διασωθέντες, ενώ άλλα αναφέρουν ότι οι νεκροί είναι περισσότεροι από 50 και αναφέρουν ότι το σύνολο των επιβατών στο πλοίο που ναυάγησε ήταν 70.

To Reuter's επικαλούμενο τις αρχές της Τυνησίας κάνει λόγο για 70 νεκρούς, ενώ σύμφωνα με τον Βρετανικό Οργανισμό Μετανάστευσης οι διαπιστωμένοι νεκροί είναι πάνω από 50.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share