Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019

Απίστευτο: 17χρονος ήρωας πιάνει στον αέρα μωρό που πέφτει από τον 2ο όροφο! (Video)

Ένας ήρωας για το κοριτσάκι!

27 Ιουνίου 2019 13:39
Απίστευτο: 17χρονος ήρωας πιάνει στον αέρα μωρό που πέφτει από τον 2ο όροφο! (Video)

Απίστευτη είναι η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου όπου ένας 17χρονος έγινε ήρωας! Ένα μωρό πέφτει από τον δεύτερο όροφο και ο 17χρονος το πιάνει στον αέρα!

Το περιστατικό συνέβη σε γειτονιά της Κωνσταντινούπολης και ήρωας είναι ένας 17χρονος ο οποίος κατάφερε να πιάσει στον αέρα ένα δίχρονο κοριτσάκι που έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας.

Ο Feuzi Zabaat διέσχισε το δρόμο και κοίταζε ψηλά. Είδε ότι στον δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας ένα κοριτσάκι είχε σχεδόν βγει από το μπαλκόνι. Ο Feuzi το παρατηρούσε και στάθηκε κάτω από το σπίτι. Το κακό δεν άργησε να γίνει. Η Doha Muhammed έπεσε από το μπαλκόνι. Όμως ο φύλακας άγγελος της ήταν από κάτω. Άνοιξε τα χέρια του και την έπιασε στον αέρα πριν η μικρή βρει το θάνατο στο τσιμέντο.

Μωρό ήρωας

Ο Zabaat, είναι μετανάστης από την Αλγερία, και δουλεύει σε ένα εργαστήριο λίγο πιο πάνω από το σπίτι του κοριτσιού.

«Έκανα ότι ήταν απαραίτητο» δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ, τα οποία αναφέρουν ότι το κορίτσι πλησίασε το μπαλκόνι, ενώ η μητέρα της μαγείρευε στην κουζίνα.

Δείτε το βίντεο:

Βίντεο σοκ: Αστυνομικοί βρίσκουν νεογέννητο μωρό ζωντανό σε σακούλα!

Μωρό βίντεο

Αστυνομικοί βρήκαν νεογέννητο μωρό ζωντανό μέσα σε σακούλα πεταμένη στο δάσος. Το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα θα σας κάνει να ΄'λυγίσετε".

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο, με την ελπίδα ότι κάποιος θα δώσει πληροφορίες για την υπόθεση. Η αστυνομία ψάχνει τη μητέρα του νεογέννητου κοριτσιού από τις 6 Ιουνίου, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Στο βίντεο, οι αστυνομικοί ανοίγουν την πλαστική σακούλα και βρίσκουν το νεογέννητο. Στην συνέχεια προσπαθούν να το καθησυχάσουν ενώ το τυλίγουν με μία κουβέρτα. Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε την ονόμασαν «Baby India» και το κοριτσάκι είναι υγιέστατο.

Δείτε το βίντεο που λυγίζει τους πάντες:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share