Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πυρκαγιά στο Λαύριο!

Συναγερμός!

27 Ιουνίου 2019 11:15
Πυρκαγιά στο Λαύριο!

Λαύριο: Στην περιοχή επιχειρούν δεκαπέντε πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε κοντά στην Ελληνική Βιομηχανία Όπλων (ΕΒΟ).

Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Νεράκι στο Λαύριο και καίει ξερά χόρτα και σκουπίδια. Η φωτιά ξέσπασε κοντά στο εργοστάσιο της ΕΒΟ.

Επί τόπου βρίσκονται 7 οχήματα και 21 πυροσβέστες. Με πούλμαν που διέθεσε ο δήμος Λαυρίου εκκενώθηκαν προληπτικά δυο καταυλισμοί προσφύγων στο Λαύριο.

Δείτε την ανάρτηση της πυροσβεστικής

Κάρυστος: Εκκενώθηκαν πάνω από δέκα κατοικίες λόγω φωτιάς!

Αποτελεσματική αποδείχθηκε η μάχη που έδωσαν όλη τη νύχτα με τις φλόγες οι πυροσβέστες στην Κάρυστο, καθώς, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας της Πυροσβεστικής, αρχιπύραρχο Ευάγγελο Παλιό, δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο.

Η φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης νότια πλευρά της Εύβοιας, στην περιοχή της Καρύστου, στη διασταύρωση προς Μπούρο.

Λόγω της έντασης της φωτιάς καθώς στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι ο δήμαρχος της περιοχής έδωσε εντολή να εκκενωθούν περίπου 10 σπίτια στα οποία υπήρχαν συνολικά 15 άτομα.

Σύμφωνα με τον κ. Παλιό τα ξημερώματα της Πέμπτης οι άνεμοι είχαν πλέον κοπάσει και πλέον «οι πυροσβέστες σβήνουν και τα τελευταία μέτωπα».

Ωστόσο και ο ίδιος χαρακτήρισε πολύ δύσκολη τη μάχη που έδωσαν οι πυροσβέστες κατά τη διάρκεια της νύχτας με τους ανέμους να φτάνουν ορισμένες στιγμές τα 9 και 10 μποφόρ.

Στην περιοχή παραμένουν και επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 17 οχήματα, δύο πεζοί

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φωτιά τώρα στο Μαρούσι, δίπλα στο Mall!

Ναύπλιο: Πυρκαγιά σε κατάστημα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.g

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share