Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θλίψη για κορυφαίο τραγουδιστή: Πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς ο πατέρας του!

Σπαραγμός για τον αγαπημένο τραγουδιστή της νεολαίας!

27 Ιουνίου 2019 09:02
Θλίψη για κορυφαίο τραγουδιστή: Πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς ο πατέρας του!

Πέθανε ο πατέρας του ράπερ Εμινεμ, Μαρσαλ Μπρους Μάδερς, σε ηλικία 67 ετών. Ο πατέρας του καλλιτέχνη, με τον οποίο ο Εμινεμ δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις φαίνεται πως έφυγε από τη ζωή στο σπίτι του στο Φορτ Γουέιν της Ιντιάνα, έπειτα από ανακοπή καρδιάς.

Ο Εμινεμ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Μάρσαλ Μάδερς είναι γνωστό πως είχε απομακρυνθεί από τον πατέρα του, ενώ συχνά, η προβληματική του σχέση μαζί του αποτέλεσε έμπνευση για τα τραγούδια του! Φρίκη: Bρήκαν ζωντανό βρέφος σε πλαστική σακούλα! (Video)

Συγκεκριμένα στο My Name Is ο Εμινεμ ακούγεται να ονειρεύεται πως κόβει τον λαιμό του πατέρα του, ενώ αναφέρεται σε εκείνον και στο κομμάτι Cleaning Out My Closet, στο οποίο ξεκαθαρίζει με το παρελθόν και ανακοινώνει την αφοσίωσή του στην κόρη του Χέιλι.

«Ο Εμινεμ δεν γνώρισε πραγματικά τον πατέρα του»

Η μητέρα του Ειμινεμ, Ντέμπι έγραψε το 2008 στο βιβλίο της «Ο γιος μου Μάρσαλ, ο γιος μου Εμινεμ», πως παντρεύτηκε τον πατέρα του Μπρους όταν ήταν μόλις 15 ετών και εκείνος 22. Απέκτησαν τον διάσημο σήμερα γιο τους, δύο χρόνια μετά τον γάμο.

Φαίνεται πως ο πατέρας του Εμινεμ έγινε βίαιος απέναντι στη μητέρα του και έτσι το ζευγάρι χώρισε λίγο μετά τη γέννηση του Εμινεμ. «Δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα του και έκανα τα πάντα για να καλύψω το κενό» έγραψε η μητέρα του. «Ηθελα ο Μάρσαλ να έχει σχέσεις με τον πατέρα του, αλλά ο Μπρους δεν ήθελε να τον ξέρει».

Σοκαριστικό: Μαϊμού σκότωσε βρέφος για να του πάρει το γάλα!

Τραγικό θάνατο από μια μαϊμού βρήκε ένα βρέφος μόλις ενός μήνα στην Ινδία όταν το ζώο έπεσε πάνω του για να του πάρει το γάλα.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε πόλη της επαρχίας Σαμπχάλ το περασμένο Σάββατο και η μητέρα του βρέφους το είχε αφήσει στο κρεβατάκι του προκειμένου να κάνει δουλειές.

Η μαϊμού βρισκόταν στη σκεπή του σπιτιού και εξαπέλυσε την επίθεσή της όταν είδε το μπιμπερό με το γάλα.

Όταν είδε τη μαϊμού πάνω στο παίδι της άρχισε να φωνάζει με το ζώο να τρέπεται σε φυγή.

Δυστυχώς, όμως, ήταν αργά για το βρέφος το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα από τη σφοδρότητα με την οποία η μαϊμού έπεσε πάνω του.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο είχε ο πατέρας του νεκρού βρέφους ενώ πήγαινε στο νοσοκομείο!

Νεκρό βρέφος στη Θεσσαλονίκη!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share