Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κάρυστος: Εκκενώθηκαν πάνω από δέκα κατοικίες λόγω φωτιάς!

Σβήνουμε τα τελευταία μέτωπα δηλώνει ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας της Πυροσβεστικής!

27 Ιουνίου 2019 07:29
Κάρυστος: Εκκενώθηκαν πάνω από δέκα κατοικίες λόγω φωτιάς!

Αποτελεσματική αποδείχθηκε η μάχη που έδωσαν όλη τη νύχτα με τις φλόγες οι πυροσβέστες στην Κάρυστο, καθώς, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας της Πυροσβεστικής, αρχιπύραρχο Ευάγγελο Παλιό, δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο.

Η φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης νότια πλευρά της Εύβοιας, στην περιοχή της Καρύστου, στη διασταύρωση προς Μπούρο.

Λόγω της έντασης της φωτιάς καθώς στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι ο δήμαρχος της περιοχής έδωσε εντολή να εκκενωθούν περίπου 10 σπίτια στα οποία υπήρχαν συνολικά 15 άτομα.

Σύμφωνα με τον κ. Παλιό τα ξημερώματα της Πέμπτης οι άνεμοι είχαν πλέον κοπάσει και πλέον «οι πυροσβέστες σβήνουν και τα τελευταία μέτωπα».

Ωστόσο και ο ίδιος χαρακτήρισε πολύ δύσκολη τη μάχη που έδωσαν οι πυροσβέστες κατά τη διάρκεια της νύχτας με τους ανέμους να φτάνουν ορισμένες στιγμές τα 9 και 10 μποφόρ.

Στην περιοχή παραμένουν και επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 17 οχήματα, δύο πεζοί

Μεγάλη φωτιά στην Κάρυστο!

Πριν λίγο έγινε γνωστή η έιδηση για την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Κάρυστο! Σύμφωνα με την ενημέρωση του γραφείου Τύπου της Πυροσβεστικής, κατευθύνονται προς τη φωτιά 17 πυροσβεστικά οχήματα.

Έχει σημάνει συναγερμός!

Η φωτιά που καίει χαμηλή βλάστηση και ξερά χόρτα, ξέσπασε στη νότια πλευρά της Εύβοιας, στην περιοχή της Καρύστου στη διασταύρωση προς Μπούρο και έχει ήδη κινητοποιηθεί ισχυρή δύναμη της Π.Υ.

Σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδας, η φωτιά έχει ξεσπάσει στη νότια πλευρά της Εύβοιας στην περιοχή της Καρύστου και ισχυρή δύναμη της Π.Υ. έχει κινητοποιηθεί.

Στην περιοχή υπάρχουν εξοχικές κατοικίες και από το πρωί πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του γραφείου Τύπου της Πυροσβεστικής, οι άνεμοι λίγο πριν τα μεσάνυχτα είχαν ένταση 6 μποφόρ. Στην περιοχή 34 πυροσβέστες με 17 οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα και τέσσερις υδροφόρες.

οπόρα τμήματα και τέσσερις υδροφόρες του δήμου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φωτιά τώρα στο Μαρούσι, δίπλα στο Mall!

Ναύπλιο: Πυρκαγιά σε κατάστημα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share