Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραμπ: «Μου προκαλεί τρόμο» η εικόνα του νεκρού μετανάστη και της κόρης του!

Που επιρρίπτει ευθύνες;

26 Ιουνίου 2019 22:21
Τραμπ: «Μου προκαλεί τρόμο» η εικόνα του νεκρού μετανάστη και της κόρης του!

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η εικόνα του νεκρού μετανάστη και της κόρης του του προκαλεί τρόμο! Ο Αμερικανός πρόεδρος επέρριψε ευθύνες στους αντιπολιτευόμενους Δημοκρατικούς που θέλουν, σύμφωνα με τον ίδιο, «ανοιχτά σύνορα κι αυτό σημαίνει ανθρώπους που θα πνίγονται»!

Νωρίτερα σήμερα, η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι τηλεφώνησε στον Αμερικανό πρόεδρο σε μια απόπειρα να συμφιλιωθούν οι διαφορετικές κοινοβουλευτικές προσεγγίσεις για τη χρηματοδότηση της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τα σύνορα, έγινε γνωστό από έναν βοηθό γερουσιαστή των Δημοκρατικών.

Ο Τραμπ είπε σε δημοσιογράφους πως πιστεύει ότι η Πελόζι «θέλει να καταφέρει κάτι» κι ότι είναι αισιόδοξος σχετικά με το ενδεχόμενο επίτευξης μιας λύσης στη Γερουσία για τη σχετική νομοθεσία.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε σήμερα τον «τρόμο» του μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας με τις σορούς ενός μετανάστη από το Ελ Σαλβαδόρ και της μικρής του κόρης, που πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να διασχίσουν τον ποταμό Ρίο Γκράντε.

Σοκάρει: Πατέρας και κόρη αγκαλιά νεκροί στον ποταμό!

Σοκαριστική είναι η εικόνα από δύο μετανάστες, ενός πατέρα και της δίχρονης κόρης του, που βρέθηκαν νεκροί στον ποταμό Ρίο Γκράντε.

Ο Οσκαρ Αλμπέρτο Μαρτίνεζ και η κόρη του, Αντζι Βαλέρια, προσπαθούσαν να αφήσουν το Ελ Σαλβαδόρ και να φτάσουν στις ΗΠΑ μέσω του Μεξικού, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή.

Πατέρας και κόρη είχαν εξαφανιστεί την Κυριακή και κανείς δεν ήξερε που βρίσκονταν.

Τα πτώματά τους βρέθηκαν σε ποταμό, με τον πατέρα να είναι μπρούμυτα στο νερό και την κόρη του να τον αγκαλιάζει από τον σβέρκο.

Η μικρή Αντζι έχει χωθεί στην μπλούζα του πατέρα της, προφανώς σε μια προσπάθεια να περάσουν μαζί το ποτάμι, κάτι που δεν κατάφεραν.

Η κυβέρνηση του Ελ Σαλβαδόρ αναγνώρισε τα δύο πτώματα, με την φωτογραφία των δύο θυμάτων να κάνει τον γύρο του κόσμου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share