Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019

Βίντεο σοκ: Αστυνομικοί βρίσκουν νεογέννητο μωρό ζωντανό σε σακούλα!

Θα σας κάνει να "λυγίσετε"!

26 Ιουνίου 2019 21:22
Βίντεο σοκ: Αστυνομικοί βρίσκουν νεογέννητο μωρό ζωντανό σε σακούλα!

Αστυνομικοί βρήκαν νεογέννητο μωρό ζωντανό μέσα σε σακούλα πεταμένη στο δάσος. Το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα θα σας κάνει να ΄'λυγίσετε".

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο, με την ελπίδα ότι κάποιος θα δώσει πληροφορίες για την υπόθεση. Η αστυνομία ψάχνει τη μητέρα του νεογέννητου κοριτσιού από τις 6 Ιουνίου, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Στο βίντεο, οι αστυνομικοί ανοίγουν την πλαστική σακούλα και βρίσκουν το νεογέννητο. Στην συνέχεια προσπαθούν να το καθησυχάσουν ενώ το τυλίγουν με μία κουβέρτα. Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε την ονόμασαν «Baby India» και το κοριτσάκι είναι υγιέστατο.

Μωρό βίντεο

Δείτε το βίντεο που λυγίζει τους πάντες:

Συγκλονιστική ιστορία: Μωράκι πέθανε λίγο μετά από αυτή τη φωτογραφία...

Μωρό Αγγλία νεκρός

Δραματική έκκληση στους γονείς να μην αφήνουν να πιάνει ή να φιλάει ο οποιοσδήποτε τα μωρά τους, έκανε μια μητέρα από το Ντέβον της Αγγλίας.

Έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, χάνοντας το 13 εβδομάδων μωράκι της.Η Φλερ Έντουαρντς, όπως λεγόταν το μωρό , ήταν υγιέστατη και λίγη ώρα αφού την έβγαλαν μια χαμογελαστή φωτογραφία, κοιμήθηκε στην κούνια της.

Όμως δεν ξύπνησε ποτέ… Την βρήκε νεκρή ο μπαμπάς της, ενώ η μητέρα της, Έμιλυ Βάντερμπουρκ, προσπάθησε να της κάνει τεχνητές αναπνοές, μήπως και επανέλθει.

Μωρό Αγγλία νεκρός

Σοκαρισμένοι ανακάληψαν οτι το μωρό είχε πάθει λοίμωξη β-αιμολυτικού στρεπτόκοκκου ομάδας Β και η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί πολύ μέσα σε λίγες ώρες, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Και οι γιατροί, που εξέτασαν το άψυχο σώμα της Φλερ, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι δεν υπήρχε κανένα σημάδι μόλυνσης που ίσως να είχε βοηθήσει τους γονείς να το σώσουν.

Τι είχε συμβεί; Το μωράκι είχε κολλήσει από κάποιον, που την κράτησε ή τη φίλησε, καθώς την προηγούμενη ημέρα, η οικογένεια είχε πάει σε μία εκδήλωση ενός συγγενούς τους.

«Εκείνη τη μέρα, πολλοί κράτησαν και φίλησαν τη Φλερ, μάλλον την κράτησε και κάποιος, που δεν είχε πλύνει τα χέρια του μετά την επίσκεψή του στην τουαλέτα.

Θέλω απλά να ευαισθητοποιήσω την κοινή γνώμη ώστε καμία άλλη οικογένεια να μην περάσει όσα περνάμε εμείς κάθε μέρα», δήλωσε η καταρρακωμένη μητέρα της Φλερ, Έμιλυ.

Μάλιστα, η οικογένεια και οι φίλοι διοργανώνουν μία εκδήλωση, «Τα πρώτα γενέθλια της Φλερ», προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για το β-αιμολυτικό στρεπτόκοκκο ομάδας Β.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share