Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Μπάμπης Χολίδης!

Θρήνος στην ελληνική πάλη!

26 Ιουνίου 2019 20:20
Πέθανε ο Μπάμπης Χολίδης!

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του Μπάμπη Χολίδη στην ελληνική πάλη...Σε ηλικία 63 ετών ο σπουδαίος αθλητής άφησε την τελευταία του πνοή. Ο Μπάμπης Χολίδης διέπρεψε στην ελληνορωμαϊκή πάλη, ενώ ήταν και Ολυμπιονίκης.

Γεννήθηκε στο Καζακστάν την 1η Οκτωβρίου το 1956. Το 1968 ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο αγώνισμα κι από τότε έλαβε μέρος σε τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες (Μόντρεαλ 1976, Μόσχα 1980, Λος Άντζελες 1984 και Σεούλ 1988).

Κατέκτησε 2 Ολυμπιακά μετάλλια, ενώ από 1998 μέχρι και το 2000 υπήρξε προπονητής της εθνικής ομάδας ανδρών μαζί με τον Δημήτρη Θανόπουλο και τον Αριστείδη Γρηγοράκη.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Πένθος στη Νέα Δημοκρατία!

Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Αναγνωστόπουλος, όπως ανακοίνωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Νίκος Αναγνωστόπουλος είχε εκλεγεί επτά φορές βουλευτής και μάλιστα το 1974 είχε αναδειχτεί πρώτος σε σταυρούς σε όλη τη χώρα.

Από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Αποχαιρετούμε σήμερα τον πρώην βουλευτή του Κόμματός μας Νίκο Αναγνωστόπουλο. Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στην εκλογική του Περιφέρεια, την Α’ Αθηνών, καθώς πάντα στεκόταν δίπλα στον άνθρωπο που είχε ανάγκη. Ξεχωριστό ήταν το έργο του ως πολιτικός μηχανικός για το οποίο απέσπασε πολλές διεθνείς διακρίσεις. Κατά την πολυετή παρουσία του στην πολιτική ζωή του τόπου διακρίθηκε για την προσήλωσή του στις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας. Για τον θάνατό του εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη".

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Είδηση σοκ: Πέθανε ξαφνικά στο σπίτι του ο Γιώργος Τσαμαδιάς!

Έφυγε από την ζωή η Ελένη Χαριτωνίδη!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share