Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019

Βιέννη: Κατέρρευσαν όροφοι από δύο κτίρια ύστερα από έκρηξη!

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

26 Ιουνίου 2019 19:02
Βιέννη: Κατέρρευσαν όροφοι από δύο κτίρια ύστερα από έκρηξη!

Κατέρρευσαν όροφοι από δύο κτίρια ύστερα από έκρηξη στην Βιέννη! Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, κατέρρευσαν αρκετοί όροφοι από δύο πολυώροφα κτίρια, έπειτα από έκρηξη πιθανώς, αερίου.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις σοβαρά και έξι ελαφρά τραυματίες.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Pressgasse και Schäffergasse λίγο μετά τις 16:30 τοπική ώρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από εκπρόσωπο της πυροσβεστικής, μπροστά από τα κτίρια έχει δημιουργηθεί κρατήρας.

Βιέννη έκρηξη

Αστυνομία, ομάδες διάσωσης και δυνάμεις της πυροσβεστικής έφτασαν στο σημείο.

Ισπανία: Έκρηξη και πυρκαγιά σε διυλιστήριο πετρελαίου!

Ισπανία έκρηξη

Έκρηξη σημειώθηκε σε διυλιστήριο πετρελαίου στην Ισπανία με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά.

Ένα γιγαντιαίο νέφος καπνού υψώθηκε πάνω από την πόλη Σαν Ρόκε, κοντά στο Γιβραλτάρ, στη νότια Ισπανία, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε εργοστάσιο χημικών προϊόντων, σε μια κοντινή βιομηχανική ζώνη. Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών ανέφεραν ότι η φωτιά έχει ήδη τεθεί υπό έλεγχο.

Η βιομηχανική ζώνη Γκουανταράνκε, όπου βρίσκεται το εργοστάσιο, εκκενώθηκε μετά την πυρκαγιά.. Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε από εισπνοή καπνού. Οι αρχές κάλεσαν τους κατοίκους να κλείσουν τα παράθυρα και τις πόρτες των σπιτιών τους για να μην μπουν μέσα οι καπνοί, δεν τους ζήτησαν όμως να φύγουν από την περιοχή.


 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share