Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019

Σοκ: Έκοψε τον λαιμό του μπροστά στους δικαστές! (Video)

Μπροστά στα μάτια των έκπληκτων δικαστών, αστυνομικών και ενόρκων!

26 Ιουνίου 2019 18:15
Σοκ: Έκοψε τον λαιμό του μπροστά στους δικαστές! (Video)

Σοκ: Έκοψε τον λαιμό του μπροστά στους δικαστές! Να αυτοκτονήσει, προσπάθησε ένας 52χρονος άνδρας κατά την διάρκεια δίκης στην Αγγλία μπροστά στα μάτια των έκπληκτων δικαστών, αστυνομικών και ενόρκων.

Ο κατηγορούμενος μετά την πράξη του έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κοντινότερο νοσοκομείο και κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο.

Ο κατηγορούμενος Aubrey Trail, ο οποίος φέρεται – σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα – να δολοφόνησε μαζί με την σύντροφό του, μια 24χρονη γυναίκα που είχαν γνωρίζει μέσα από δημοφιλή εφαρμογή (application) γνωριμιών, αιφνιδίασε δικαστές και αστυνομικούς όταν σηκώθηκε και φώναξε ότι η κοπέλα του είναι αθώα και στην συνέχεια με μια αστραπιαία κίνηση, χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο, έκοψε τον λαιμό του.

Αυτοκτονία δικαστήριο

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun» o Aubrey Trail και η Bailey Boswell είχαν γνωρίζει την 24χρονη Sydney Loofe τον Νοέμβριο του 2017 μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Tinder. Οι τρεις τους συμφώνησαν να συνευρεθούν ερωτικά αλλά όπως κατέθεσαν οι σεξουαλικές πρακτικές που εφάρμοσαν στάθηκαν μοιραίες για την άτυχη Sydney.

Δείτε το βίντεο σοκ!

Σοκ στην Χαλκίδα: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τη γέφυρα!

Χαλκίδα αυτοκτονία

Το απόγευμα του Σαββάτου η αστυνομία στη Βοιωτία ενημερώθηκε από μια υπήκοο Αλβανίας ότι ο αδελφός της εκδήλωσε την πρόθεση να αυτοκτονήσει.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση και συνεργασία των Κέντρων Επιχειρήσεων των Δ.Α. της ΓΕΠΑΔ Στερεάς, με αποτέλεσμα ο 38χρονος να εντοπιστεί στην υψηλή γέφυρα Χαλκίδας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες την ώρα που ο 38χρονος ήταν έτοιμος να κάνει βουτιά θανάτου στο κενό, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης πρόλαβαν και τον έπιασαν.

Στη συνέχεια ο 38χρονος με εντολή Εισαγγελέα μεταφέρθηκε στο ψυχιατρικό κατάστημα που βρίσκεται στο Δαφνί Αττικής για περαιτέρω εξετάσεις.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share