Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θλίψη: Πέθανε γνωστός ηθοποιός!

Μεγάλη απώλεια!

26 Ιουνίου 2019 17:22
Θλίψη: Πέθανε γνωστός ηθοποιός!

Θρήνος επικρατεί μετά από αυτή την απώλεια. Πέθανε γνωστός ηθοποιός, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσεις σε κορυφαία ταινία που έχει πάρει βραβεία.

Η είδηση του θανάτου του, έγινε γνωστή από τον ατζέντη του με ανακοίνωση του στο λογαριασμό του στο Twitter. Η συγκίνηση του είναι μεγάλη.

«Είμαι στη δυσάρεστη θέση να πω πως ο παλιός, καλός μου φίλος Bryan Marshall έφυγε από τη ζωή. Ένας υπέροχος ηθοποιός – ήταν τόσο καλό που ποτέ δεν καταλάβατε πόσο καλός ήταν. Το όνομά του βρισκόταν σε δεκάδες κλασσικές βρετανικές και αυστραλιανές τηλεοπτικές σειρές», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 81 ετών. Είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από την κινηματογραφική ταινία του James Bond «The Spy Who Loved Me», όπου είχε παίξει τον ρόλο του Commander Talbot.

Θλίψη στο Πανελλήνιο: Πέθανε ο Αλφρέδο!

Στο ατμοσφαιρικό ναπολιτάνικο εστιατόριο στη Ρομαντική Γωνιά στο Ηράκλειο μπορούσες να φας, σύμφωνα με το neakriti.gr γνήσιο ιταλικό φαγητό που το επιμελούνταν και άλλοτε παρασκεύαζε ο ίδιος ο Ναπολιτάνος εστιάτορας, ο Αλφρέδο Πότσι (Alfredo Pozzi)!

Υπέροχες βραδιές, νόστιμα φαγητά και πίτσα που μοσχοβόλαγε με ένα ζυμάρι λεπτό και πάνε φρέσκο! Ακόμη και η Ορνέλα Μούτι, το είδωλο των ’80s, όταν ήρθε στο Ηράκλειο το 2012, την αυλή του Αλφρέδο επέλεξε να δειπνήσει!

Η φωτογραφία από το προσωπικό προφίλ στο Facebook του Αλφρέδο το μαρτυρά. Εκείνος δίπλα της χαμογελά, όπως έκανε με κάθε πελάτη, τον οποίο γνώριζε έναν-έναν και προσωπικά!

Όπως αναφέρει το neakriti.gr «Τον Αλφρέδο τον εμπιστευτήκαμε… όταν τις πρώτες φορές στο εστιατόριό του αρνήθηκε να βάλει τυρί σε πιάτο με πέννες, κολοκυθάκι και γαρίδες… «όχι με αυτό το πιάτο τυρί», και ήταν από τις περιπτώσεις που ο πελάτης… δεν είχε δίκιο!

Με τους φίλους που θέλαμε να ευχαριστηθούν φαγητό, ο Αλφρέδο ήταν πάντα η πρώτη επιλογή! Για πολλούς Ηρακλειώτες!

Πολλές φορές, όταν τύχαινε να δοκιμάσουμε ιταλικό φαγητό αλλού, ακόμη και στην Ιταλία, υπήρχαν στιγμές που λέγαμε «σαν τα μακαρόνια ή το τιραμισού του Αλφρέδο δεν είναι» ή ακόμα αντηχεί η ατάκα «να πάμε να πάρουμε μακαρόνια από τον Ιταλό»!

Ντελίβερι δεν έκανε, πήγαινες και τα έπαιρνες ή ακόμη καλύτερα έτρωγες εκεί, στο ξύλινο εστιατόριο! Χθες το πρωί, όταν έγινε γνωστό ότι ο Αλφρέδο “έφυγε” ύστερα από σύντομη περιπέτεια με την καρδιά του (επέμβαση), σκεφτήκαμε, οι φανατικοί των γεύσεων του Αλφρέδο, ότι καμιά πίτσα δε θα είναι πλέον ίδια και κανένα μακαρόνι δε θα είναι σαν του Ιταλού! Ο θάνατος του Αλφρέδο σκόρπισε θλίψη.

“Έφυγε” σε ηλικία 66 ετών. Στο Ηράκλειο είχε ιδρύσει το εστιατόριό του από το 1991, ενώ πολλές φορές και η κόρη του η Εμμανουέλα έδινε τον δικό της τόνο στο μαγαζί, ειδικά όταν έκανε τις συνεννοήσεις με τον μπαμπά της δυνατά… αλλά στα Ναπολιτάνικα!»

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Είδηση σοκ: Πέθανε ξαφνικά στο σπίτι του ο Γιώργος Τσαμαδιάς!

Έφυγε από την ζωή η Ελένη Χαριτωνίδη!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share