Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δύο οι ισχυρές πυρκαγιές στο Μαρούσι!

Συναγερμός!

26 Ιουνίου 2019 13:49
Δύο οι ισχυρές πυρκαγιές στο Μαρούσι!

Δύο φωτιές έχουν ξεσπάσει στο Μαρούσι. Η μία είναι πίσω από τον ΟΤΕ. Άλλη μια κοντά στο Avenue. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μια φωτιά έχει ξεσπάσει σε υπαίθριο χώρο στην οδό Ζηρίδη κοντά στο εμπορικό κέντρο Avenue και καίει ξερά χόρτα και στο σημείο έχουν σπεύσει 4 οχήματα της Πυροσβεστικής 15 πυροσβέστες.

Η άλλη βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου και καίει επίσης ξερά χόρτα σε υπαίθριο χώρο. Εκεί επιχειρούν 5 οχήματα. Σε καμία από τις δύο δεν απειλείται ανθρώπινη ζωή.

Σοκ στο Μεσολόγγι: Τον μαχαίρωσε πάνω στον καβγά!

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου ο αλλοδαπός, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από έναν άνδρα με τον οποίο διαπληκτίστηκε λόγω προσωπικών διαφορών στο Ευηνοχώρι του Μεσολογγίου.

Το θύμα εισήχθη στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστούν τα αρκετά σοβαρά τραύματα που έφερε σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Έδωσε παρόλα αυτά προφορική κατάθεση στους αστυνομικούς που τον εντόπισαν αιμόφυρτο στον τόπο του αιματηρού περιστατικού.

Παρά τις έρευνες οι οποίες ξεκίνησν άμεσα, τα ίχνη του δράστη δεν έχουν εντοπιστεί και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία με κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων, η οποία έχει ήδη υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Σοκ στην Καλλιθέα: 19χρονος τραυματίστηκε με μαχαίρι!

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Καλλιθέας με θύμα ένα 19χρονο παιδί.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Μαντζαριωτάκη και Γρυπάρη μεταξύ του θύματος και ενός αγνώστου, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τον μαχαιρώσει.

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι σοβαρή, ωστόσο βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και 5 ακόμη άτομα, ελληνικής καταγωγής.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκ στα Τρίκαλα: Μαχαίρωσε την γυναίκα του μέσα στο αυτοκίνητό τους!

Σοκ: 14χρονος μαχαίρωσε τον φίλο του με 27 φορές!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share