Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Tρία αδέρφάκια κάηκαν μέσα στο σπίτι τους!

Τα ουρλιαχτά των παιδιών ξύπνησαν τους γείτονες!

26 Ιουνίου 2019 12:02
Τραγωδία: Tρία αδέρφάκια  κάηκαν μέσα στο σπίτι τους!

Οικογενειακή τραγωδία με θύματα τρία μικρά παιδιά συγκλονίζει την Αυστραλία. Από τα ουρλιαχτά των παιδιών ξύπνησαν οι γείτονες της οικογένειας, της οποίας το σπίτι έπιασε φωτιά.

Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν τους γείτονες να προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά με τα χέρια Ήταν όμως αργά για τα τρία παιδάκια.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα οι πυροσβέστες και οι διασώστες δυσκολεύτηκαν να μπουν και να επιχειρήσουν στο εσωτερικό του σπιτιού λόγω της έκτασης της φωτιάς.

Σύμφωνα με έναν πυροσβέστη, μία γυναίκα 31 ετών και ένα 8χρονο κορίτσι διασώθηκαν από το σπίτι και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται.

Δύο κοριτσάκια πέντε ετών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους, ενώ ένα 11χρονο αγόρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι.

Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν είναι γνωστά.

Tραγωδία: Nεκρά βρέφη και ένα νήπιο από τον καύσωνα!

Επτά μετανάστες,των οποίων μια γυναίκα, δύο βρέφη και ένα νήπιο, είναι νεκροί από τον καύσωνα, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές του Τέξας.
Η γυναίκα και τα τρία παιδιά είχαν πεθάνει πριν από αρκετές ημέρες όταν τα πτώματά τους βρέθηκαν από αμερικανούς συνοριοφρουρούς κοντά στον ποταμό Ρίο Γκράντε, στο νότιο Τέξας.

Πιστεύεται ότι πέθαναν από θερμοπληξία και αφυδάτωση σε μια περιοχή περίπου 29 χιλιόμετρα νότια της πόλης ΜακΆλεν.

«Οι ακραίες θερμοκρασίες αυτή την εποχή του χρόνου μπορεί να είναι θανατηφόρες», σχολίασε ο αξιωματικός της συνοριοφυλακής στον τομέα του Ντελ Ρίο, Ραούλ Ορτίς.

Πολλές φορές διακινητές θέτουν τις ζωές μεταναστών σε κίνδυνο, εγκαταλείποντάς τους σε απομονωμένες περιοχές ή βάζοντάς τους να περάσουν τον Ρίο Γκράντε με αυτοσχέδια πλεούμενα και σχεδίες.

Η συνοριοφυλακή έκανε λόγο για 283 θανάτους μεταναστών στα σύνορα με το Μεξικό το 2018. Υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εκτιμούν όμως ότι ο πραγματικός αριθμός των θανάτων είναι πολύ υψηλότερος, καθώς πολλά θύματα δεν εντοπίζονται ποτέ, ενώ τα δεδομένα που δίνει στη δημοσιότητα η υπηρεσία δεν συμπεριλαμβάνουν όλους τους θανάτους που διαπιστώνονται από τις τοπικές αρχές.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πανικός στην Ισπανία: Φωτιά σε εργοστάσιο χημικών! Ανησυχούν οι αρχές!

Ναύπλιο: Πυρκαγιά σε κατάστημα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share