Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Καλιφόρνια: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων!

Δύο νεκροί!

26 Ιουνίου 2019 11:24
Συναγερμός στην Καλιφόρνια: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων!

Ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε δύο ανθρώπους μέσα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Καλιφόρνια.

Στο Μόργκαν Χιλ, νότια του Σαν Χοσέ, γύρω στις 6 το απόγευμα της Τρίτης,βρήκαν έναν άνδρα πεσμένο στο έδαφος, έξω από το κατάστημα, που έμοιαζε να έχει αυτοπυροβοληθεί, και ένα όπλο δίπλα του.

Δύο εργαζόμενοι βρέθηκαν μέσα στην αντιπροσωπεία χτυπημένοι επίσης από σφαίρες. Ο θάνατός τους διαπιστώθηκε επί τόπου, σύμφωνα με το CNN.

«Δεν υπάρχει απειλή για τους πολίτες» τόνισαν οι αρχές, προαναγγέλλοντας ενδελεχή έρευνα για το περιστατικό και εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων.

Φιλαδέλφεια: Ένοπλος πυροβόλησε παιδιά σε χορό αποφοίτησης!

Με αίμα βάφτηκε ένα πάρτι αποφοίτησης στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Ένοπλος πήγε σε πάρτι αποφοίτησης όπου υπήρχαν παιδιά ηλικίας από 15 ως 17 ετών και άρχισαν να πυροβολούν όποιον έβρισκαν!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει ένας νεκρός και τουλάχιστον άλλοι οκτώ τραυματίες, τέσσερις άνω των 20 ετών και άλλοι τέσσερις κάτω των 17 ετών.

Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για το αν ο δράστης έχει διαφύγει. Το πάρτι αποφοίτησης, γινόταν σε ένα πάρκο, όπου ο ένοπλος άνοιξε πυρ αδιακρίτως.

Στο πάρτι βρίσκονταν περίπου 60 παιδιά, με τους τραυματίες να αναφέρουν πως δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Η επίθεση ήρθε μόλις ένα 24ωρο μετά από τρεις δολοφονίες με 15 τραυματίες, σε άλλα περιστατικά βίας στην πόλη.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Χαλκιδική: Συμπλοκή με πυροβολισμούς!

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Δέκα τραυματίες μετά από πυροβολισμούς!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share