Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η μοναδική στιγμή που γυναίκα φοράει πρώτη φορά παπούτσια!

Απίστευτη αντίδραση...

26 Ιουνίου 2019 09:16
Η μοναδική στιγμή που γυναίκα φοράει πρώτη φορά παπούτσια!

Ένας άνδρας φοράει ένα ζευγάρι αθλητικά σε μία γυναίκα που χορεύει σαν τρελή με τα πρώτα της παπούτσια!

Πράγματα που θεωρούμε δεδομένα στην καθημερινότητά μας, άλλοι άνθρωποι δεν τα έχουν φανταστεί ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα. Μία γυναίκα βρισκόταν σε Εθνικό Πάρκο της Ουγκάντα, όταν πρόσεξε μία γυναίκα που περπατούσε ξυπόλητη στο δρόμο.

Τότε, ζήτησε από τον οδηγό της να σταματήσει το αυτοκίνητο. «Ζήτησα από τον οδηγό να σταματήσει αμέσως, η γυναίκα ήταν ξυπόλητη και δεν είχε φορέσει ποτέ ξανά παπούτσια», είπε.

Τότε, αποφάσισε να της χαρίσει ένα ζευγάρι αθλητικά! Η γυναίκα που περπατούσε με γυμνά πόδια δεν μπορούσε να πιστέψει ότι φοράει επιτέλους παπούτσια!

«Η αντίδρασή της όταν τα φόρεσε ήταν μοναδική! Δεν σταματούσε να χορεύει», ανέφερε η κ. Γκρίερ που της χάρισε το ζευγάρι.

Ο Έμπολα επιστρέφει! Νέο κρούσμα στην...

Η Ουγκάντα επιβεβαίωσε το πρώτο κρούσμα του ιού Έμπολα εν μέσω του ξεσπάσματος του ιού που βρίσκεται σε εξέλιξη, με ένα πεντάχρονο παιδί από το Κονγκό να λαμβάνει φροντίδα μετά την άφιξή του την Κυριακή από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

"Αυτή είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Ουγκάντα κατά τη διάρκεια της επιδημίας του Έμπολα που βρίσκεται σε εξέλιξη στη γειτονική Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό", ανέφερε ο ΠΟΥ σε ανακοίνωσή του.

Το πεντάχρονο παιδί, που ταξίδευε με την οικογένειά του, είχε εισέλθει στην Ουγκάντα στις 9 Ιουνίου μέσω του συνοριακού περάσματος Μπουέρα. Η οικόγενειά του ζήτησε ιατρική περίθαλψη στο νοσοκομείο Καγκάντο και το παιδί μεταφέρθηκε στην ειδική μονάδα φροντίδας, δήλωσε ο ΠΟΥ.

Η επιβεβαίωση έγινε σήμερα από το ινστιτούτο αντιμετώπισης ιών της Ουγκάντας​ (UVRI)", τόνισε ο Παγκόσμιος Οργανισμός, επισημαίνοντας ότι παρακολουθεί την κατάσταση.

Από τότε που ξεκίνησε η επιδημία τον Αύγουστο στο ανατολικό Κονγκό, το υπουργείο Υγείας του Κονγκό ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι είχε καταγράψει 2.062 κρούσματα, συμπεριλαμβανομένων 1.390 θανάτων.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Απίστευτο ξύλο σε κοινοβούλιο με κλωτσιές και μπουνιές! - Έγινε της... Ουγκάντας! (Video)

Επιδημία Έμπολα: Στους 55 ανέβηκαν οι νεκροί!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share