Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019

Πανικός στην Ισπανία: Φωτιά σε εργοστάσιο χημικών! Ανησυχούν οι αρχές!

Τεράστια καταστροφή...

26 Ιουνίου 2019 07:32
Πανικός στην Ισπανία: Φωτιά σε εργοστάσιο χημικών! Ανησυχούν οι αρχές!

Οι αρχές κάλεσαν τους κατοίκους να κλείσουν τα παράθυρα και τις πόρτες των σπιτιών τους για να μην μπει μέσα ο καπνός.

Ένα τεράστιο νέφος καπνού υψώθηκε πάνω από την πόλη Σαν Ρόκε, κοντά στο Γιβραλτάρ, της νότιας Ισπανίας, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε εργοστάσιο χημικών προϊόντων, σε μια κοντινή βιομηχανική ζώνη.

Πανικός στην Ισπανία: Φωτιά σε εργοστάσιο χημικών


Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών ανέφεραν ότι η φωτιά τέθηκε πολύ γρήγορα υπό έλεγχο, ωστόσο η βιομηχανική ζώνη Γκουανταράνκε, όπου βρίσκεται το εργοστάσιο, εκκενώθηκε άμεσα. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνθρωπος τραυματίστηκε επειδή εισέπνευσε καπνό.

Οι αρχές κάλεσαν τους κατοίκους της κοντινής πόλης να κλείσουν τα παράθυρα και τις πόρτες των σπιτιών τους για να μην μπουν μέσα οι καπνοί, χωρίς όμως να τους ζητήσουν να εκκενώσουν την περιοχή.

Απίστευτη ιστορία: «Είχε πεθάνει 5 χρόνια αλλά οι γείτονες…»

Απίστευτη ιστορία: «Είχε πεθάνει 5 χρόνια αλλά οι γείτονες…»

Μία παράξενη ιστορία που συνέβη στην Ισπανία είδε το φως της δημοσιότητας.

Μια 50χρονη γυναίκα στην πόλη Κουγιερέδο στα Βόρεια της Ισπανίας πέθανε όπως αναφέρει η αστυνομία πριν από πέντε χρόνια από φυσικά αίτια αλλά το άψυχο σώμα της βρέθηκε σήμερα στο διαμέρισμα της και μάλιστα μουμιοποιημένο.

Η άτυχη γυναίκα όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής πέθανε από φυσικά αίτια και το σώμα της μουμιοποιήθηκε μόνο του χωρίς την παρέμβαση τρίτου.

 Απίστευτη ιστορία: «Είχε πεθάνει 5 χρόνια αλλά οι γείτονες…»

Το σώμα της βρέθηκε από αστυνομικούς οι οποίοι έλαβαν κλήσεις από γείτονες οι οποίοι σημείωσαν πως «καλέσαμε την αστυνομία γιατί προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί της για κάποιες προγραμματισμένες εργασίες στο κτίριο και δεν απαντούσε».

Τα ισπανικά μέσα σημειώνουν πως η 50χρονη, η οποία μετά τον θάνατο της μητέρας της περνούσε κατάθλιψη, ήταν εξαιρετικά χαμηλών τόνων και ποτέ δεν προκαλούσε προβλήματα.

Οι ένοικοι του γειτονικού διαμερίσματος της άτυχης γυναίκας σημείωσαν πως ουδέποτε πέρασε από το μυαλό τους πως κάτι κακό είχε συμβεί διότι ποτέ καμία περίεργη οσμή δεν βγήκε από το διαμέρισμα.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα της γυναίκας σημείωσε πως το σώμα της είχε διατηρηθεί και είχε σχεδόν «μουμιοποιηθεί» χωρίς να υπάρχει κάποιο ίχνος βίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share