Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

Επιθέσεις με μολότοφ από κουκουλοφόρους έξω από τα γραφεία ΚΙΝΑΛ!

Τα ξημερώματα της Τετάρτης

26 Ιουνίου 2019 07:23
Επιθέσεις με μολότοφ από κουκουλοφόρους έξω από τα γραφεία ΚΙΝΑΛ!

Οι κουκουλοφόροι εξαπέλυσαν επίθεση με μολότοφ και πέτρες σε αστυνομικούς στις 02:20 τα ξημερώματα και έφυγαν άμεσα. Ωστόσο, μετά από 20 λεπτά εμφανίστηκαν και πάλι και έκαναν δεύτερη επίθεση, η οποία και αυτή τελείωσε μετά από λίγο.

Από την διπλή επίθεση των αγνώστων, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Ωστόσο, δεν έγιναν ούτε προσαγωγές ή συλλήψεις.

undefined

Για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα, γίνεται επίθεση από αγνώστους στην περιοχή, αυτή τη φορά έξω από τα γραφεία του ΚΙΝΑΛ. Λιγότερο από βδομάδα είναι που επιτέθηκαν με μολότοφ σε ΜΑΤ που βρίσκονταν επί της Χ. Τρικούπη, με τον κύκλο επεισοδίων στα Εξάρχεια και τις γύρω περιοχές, να εντείνεται από τον προηγούμενο μήνα.

Επίθεση στα ΜΑΤ με μολότοφ, έξω από το Πολυτεχνείο!

Επίθεση στα ΜΑΤ με μολότοφ, έξω από το Πολυτεχνείο!

Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχτηκαν άντρες των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, έξω από το Πολυτεχνείο στην περιοχή των Εξαρχείων.

φασαρίες στο κέντρο της Αθήνας

Νεαροί με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εκτόξευσαν λίγα λεπτά μετά τις 20.00, περίπου 20 βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ. Αυτή την ώρα στο σημείο επικρατεί ένταση, ενώ έχουν ενισχυθεί οι αστυνομικές δυνάμεις.

Επίθεση με μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας!

Νέα επίθεση με βόμβες μολότοφ σημειώθηκε κατά διμοιρίας των ΜΑΤ, τα ξημερώματα της Πέμπτης από αγνώστους στην Αθήνα.

Στις 03:15, άγνωστοι επιτέθηκαν στα ΜΑΤ επί της Χαριλάου Τρικούπη, πετώντας βόμβες μολότοφ. Η επίθεση κράτησε για λίγη ώρα, με τους αγνώστους να πετούν μολότοφ, χωρίς όμως ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Έχουν γίνει συνήθεια οι επιθέσεις από κουκουλοφόρους σε ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας, ειδικά αυτόν τον μήνα, καθώς έχουν σημειωθεί αρκετές επιθέσεις στους δρόμους γύρω από τα Εξάρχεια, με δύο συλλήψεις μάλιστα, την τελευταία φορά.

undefined

Ωστόσο, από την τελευταία επίθεση των κουκουλοφόρων τα ξημερώματα, δεν έχει γίνει γνωστό προς το παρόν, αν έγιναν συλλήψεις ή προσαγωγές από την αστυνομία.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Επίθεση με μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας!

ΚΙΝΑΛ: Υπεύθυνη ή προοδευτική αντιπολίτευση, ποια η διαφορά;

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share