Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Σάλος με το hashtag ##erxetai_pizza γνωστής εταιρείας!

Πολλές ήταν και οι αντιδράσεις για το περιεχόμενο

25 Ιουνίου 2019 15:37
Σάλος με το hashtag ##erxetai_pizza γνωστής εταιρείας!

Η βραδιά των εκλογών είναι βραδιά πίτσας και η καμπάνια είχε στόχο να πετύχουμε την μεγαλύτερη έκπτωση. Γι' αυτό χρησιμοποιήσαμε ένα hashtag trend που δυστυχώς η χρήση του πήρε λάθος τροπή. Διακόπτουμε λοιπόν, την καμπάνια, αφού η Domino’s ουδέποτε θα αναμειχθεί με πολιτικά θέματα»: Με αυτήν τη φράση η γνωστή εταιρεία πίτσας ανακοινώνει την απόσυρση της διαφήμισης με τον τίτλο #erxetai_pizza.

Υπενθυμίζεται ότι η διαφήμιση έγινε viral στα social media, ενώ πολλές ήταν και οι αντιδράσεις για το περιεχόμενο. Η γνωστή εταιρεία πίτσας προχώρησε σε μία ανάρτηση παίρνοντας ένα γνωστό πολιτικό hashtag του Twitter για τις εκλογές το οποίο έχει σαφείς σεξιστικές αναφορές.

Το moto της διαφημιστικής της καμπάνιας για την Κυριακή των εκλογών ήταν το… #erxetai_pizza. Η εταιρεία στην ανάρτησή της ανέφερε τα εξής: «Στις εκλογές #erxetai_pizza. Κάνε tweet με το hashtag και όσα περισσότερα γραφτούν, τόσο μεγαλύτερη η έκπτωση στις Μεγάλες και Jumbo πίτσες το βράδυ των εκλογών!».

Αρκάς: Δύο νέα αιχμηρά σκίτσα για τους Έλληνες ψηφοφόρους!

Αρκάς: Δύο νέα αιχμηρά σκίτσα για τους Έλληνες ψηφοφόρους!

Δύο περίπου εβδομάδες πριν από τις εθνικές εκλογές 2019, ο Αρκάς σχολιάζει με τον δικό του αιχμηρό τρόπο τους Έλληνες ψηφοφόρους.

Στο πρώτο σκίτσο, ένας πολίτη λέει:

«Αυτοί τα έκαναν χάλια. Ελπίζουμε οι επόμενοι να είναι διαφορετικοί». «Γιατί να είναι διαφορετικοί, αφού εσείς θα είστε ίδιοι;», απαντά ο σοφός γέροντας.

Αρκάς: Δύο νέα αιχμηρά σκίτσα για τους Έλληνες ψηφοφόρους!

«Ο κυρίαρχος λαός αλλάζει συνέχεια κυβερνήσεις, πιστεύονται ότι έτσι δεν θα χρειαστεί να αλλάξει ο ίδιος», είναι το σχόλιο στο δεύτερο σκίτσο που αναρτήθηκε στο Facebook του γνωστού σκιτσογράφου.

Αρκάς: Δύο νέα αιχμηρά σκίτσα για τους Έλληνες ψηφοφόρους!

Αρκάς: Νέο σκίτσο για τις «γλώσσες» του πρωθυπουργού!

Ο Αρκάς ξανά χτύπησε με ένα νέο του σκίτσο στο γνωστό βιτριολικό του στυλ αναφερόμενο στον πρωθυπουργό. Συγκεκριμένα στο σχέδιο φαίνεται ένας μεσήλικας να λέει:

«Ο πρωθυπουργός δεν τις παίρνει τις γλώσσες!... Τις δίνει όμως πολύ εύκολα!».

 Αρκάς: Νέο σκίτσο για τις «γλώσσες» του πρωθυπουργού

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share