Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Έκαναν ερωτικές πράξεις σε τράπεζα εν ώρα λειτουργίας!

Προσοχή αποκαλυπτικές εικόνες!

25 Ιουνίου 2019 13:44
Αδιανόητο: Έκαναν ερωτικές πράξεις σε τράπεζα εν ώρα λειτουργίας!

Σοκάρει το περιστατικό με έναν άντρα και μια γυναίκα που έκαναν ερωτικές πράξεις μέσα στην τράπεζα.

Η εξαιρετικά ανάλαφρων ηθών γυναίκα δεν δίστασε να κάνει επίδειξη των γλωσσικών ικανοτήτων της φόρα – παρτίδα, καθώς το μόνο εμπόδιο ανάμεσα στο φιλοθεάμον… κοινό και το ασυγκράτητο ζευγάρι ήταν μια τζαμαρία!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά τα φώτα ήταν… ορθάνοιχτα, όπως ακριβώς και το φιλόξενο στόμα της!

Τις ερωτικές περιπτύξεις του ζεύγους που δεν κατάφερε να ελέγξει τις ορμές του, κατέγραψε ένας περαστικός, ο οποίος μάλιστα παρέδωσε το βίντεο στην… αθανασία του Διαδικτύου, θέτοντας παράλληλα τους δύο νέους υποψήφιους για το ερασιτεχνικό sex tape της χρονιάς.

Σύμφωνα πάντως με τα τοπικά Μέσα, το ζευγάρι φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ καθώς δίπλα του διακρίνονται μπουκάλια μπύρας.

«Αυτή η γυναίκα αποφάσισε να τακτοποιήσει το δάνειό της» σχολίασε με μπόλικη δόση χιούμορ ένας χρήστης του Facebook, με έναν άλλο ωστόσο να εμφανίζεται πιο οργισμένος κυρίως με όσους κατέγραψαν την ακατάλληλή σκηνή τονίζοντας ότι «αντί να τους καταγράφουν θα έπρεπε να έχουν φωνάξει την αστυνομία».

Για την ιστορία τα όργια των Ρώσων «φιλοξένησε» υποκατάστημα της κρατικής τράπεζας Sberbank στην πόλη Σαμάρα.

ΗΠΑ: 44χρονη αστυνομικός έκανε σ@ξ με 16χρονο!

Χειροπέδες σε μια βοηθό σερίφη στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ πέρασαν οι συνάδελφοί της την περασμένη Πέμπτη κατηγορώντας την για σεξουαλική επαφή με ανήλικο.

Σύμφωνα με τη New York Post η 44χρονη Σόνα Μπίσοπ, η οποία εργάζεται στο αστυνομικό τμήμα του Σακραμέντο, είχε σεξουαλικές επαφές με έναν 16χρονο.

Η Μπίσοπ αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να οδηγηθεί στο δικαστήριο προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις πέντε κατηγορίες που τη βαρύνουν ανάμεσα στια οποίες και η κακοποίηση παιδιού.

Οι σύναδελφοι της Μπίσοπ που τη συνέλαβαν ερευνούσαν την υπόθεση για αρκετές εβδομάδες πριν να αποφάσισουν να προχωρήσου στη σύλληψη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 44χρονη δεν γνώρισε τον 16χρονο μέσα από τη δουλειά της και ότι όλες οι σεξουαλικές επαφές έγιναν ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Η αστυνομία έχει καταλήξει, επίσης, στο συμπέρασμα ότι η 44χρονη δεν είχε άλλες επαφές με άλλους ανήλικους.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κρήτη: Στη φυλακή 78χρονος που έκανε σεξουαλικές προτάσεις σε 13χρονη

Κρήτη: Ποινή κάθειρξης 17 ετών για τον δάσκαλο που ασέλγησε σε 8χρονη!

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε στο AthensMagazine.gr

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share