Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πατέρας- κτήνος έδινε κάθε βράδυ στη γυναίκα του ναρκωτικά για να βιάζει ανενόχλητος τη 12χρονη κόρη τους

Σοκαρισμένη η σύζυγος...

25 Ιουνίου 2019 08:56
Πατέρας- κτήνος έδινε κάθε βράδυ στη γυναίκα του ναρκωτικά για να βιάζει ανενόχλητος τη 12χρονη κόρη τους

Η σύζυγος ενός παιδόφιλου που βίαζε τακτικά το παιδί τους, μίλησε για τη φρίκη που έζησε όταν έμαθε τι έκανε στην κόρη τους.

Η Rachel από το Σίδνεϊ, ήταν παντρεμένη με τον Timothy James Stewart για 12 χρόνια πριν μάθει για τα εγκλήματά του, στις αρχές του 2014.

Όταν έμαθε γι’ αυτά, ξεκίνησε μια τετραετής νομική διαμάχη, η οποία έληξε με τον 45χρονο να έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση για 32 χρόνια.

Σήμερα που ο παιδεραστής είναι στη φυλακή, η Rachel αποκάλυψε τη στιγμή που έμαθε ότι ήταν παντρεμένη με ένα «τέρας».

Η μητέρα ανακάλυψε ότι ο Stewart της έδινε ναρκωτικά για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, για να μπορεί να βιάζει ανενόχλητος την μεγαλύτερη κόρη τους από τότε που το παιδί ήταν 12 ετών.

Όταν ο Stewart παραπονέθηκε ότι η μεγαλύτερη κόρη του δεν τον αποκαλούσε πλέον «μπαμπά», η Rachel τη ρώτησε «γιατί»

Τότε η μικρή της απάντησε “Δεν τον ξέρεις. Δεν γνωρίζεις ποιος πραγματικά είναι.”

“Όταν μου το είπε, ένιωσα έναν κόμπο στο στομάχι μου,” είπε η Rachel.

Ο Stewart έφυγε από το σπίτι χωρίς να πει λέξη και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.

Λίγο αργότερα, η Rachel είπε στους αστυνομικούς πως το μόνο που ήθελε ήταν να τον έσπρωχνε από έναν γκρεμό για να τον σκοτώσει.

Οι κάρτες μνήμης που βρέθηκαν στην κατοχή του ήταν η απόδειξη των φρικιαστικών του πράξεων.

«Σοκαρίστηκα τη στιγμή που ανακάλυψα πως ήμουν παντρεμένη με ένα τέρας. Όταν έμαθα τι έκανε στο παιδί μου ένιωσα σαν μια γροθιά στο στομάχι μου. Το μόνο που θα ήθελα τώρα είναι να μπορούσα να τον πετάξω από ένα γκρεμό και να τον σκοτώσω,” είπε η άτυχη μητέρα.

ΗΠΑ: Χημικός ευνουχισμός στους παιδεραστές!

Η Αλαμπάμα ετοιμάζεται να καταστήσει υποχρεωτικό τον χημικό ευνουχισμό πριν από την αποφυλάκιση προσώπων που έχουν καταδικαστεί για παιδεραστία, ένα αμφιλεγόμενο μέτρο που όμως ισχύει ήδη σε πολλές άλλες Πολιτείες των ΗΠΑ.

Το κοινοβούλιο της Αλαμπάμα υιοθέτησε έναν νόμο που υποχρεώνει όλους τους κρατούμενους άνω των 21 ετών οι οποίοι έχουν καταδικαστεί για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο κάτω των 13 ετών, να λαμβάνουν φάρμακα που μειώνουν το επίπεδο της τεστοστερόνης πριν αφεθούν ελεύθεροι υπό όρους. Η «θεραπεία» αυτή θα συνεχίζεται μέχρι να κριθεί από δικαστήριο ότι «δεν είναι πλέον αναγκαία». Αν ο καταδικασθείς την διακόψει μόνος του, τότε θα οδηγείται πίσω στη φυλακή.

Οι κρατούμενοι θα πρέπει να πληρώνουν μόνοι τους τα φάρμακα, πλην ορισμένων εξαιρέσεων.

Ο νόμος δεν έχει ακόμη επικυρωθεί από τη Ρεπουμπλικανή κυβερνήτρια Κέι Άιβι.

Ο βουλευτής Στίβεν Χερστ που πρότεινε αυτήν την αλλαγή στον νόμο, εξήγησε ότι ήθελε «μια τιμωρία που να αντιστοιχεί στο αδίκημα», υποστηρίζοντας ότι ο χημικός ευνουχισμός θα αποτελέσει «μέτρο αποτροπής».

Η Καλιφόρνια υιοθέτησε ένα παρόμοιο μέτρο το 1996 και ακολούθησαν πολλές ακόμη Πολιτείες (Φλόριντα, Τζόρτζια, Λουιζιάνα...). Κάποιες Πολιτείες, όπως το Τέξας, προτείνουν στους κρατούμενους ακόμη και τον χειρουργικό ευνουχισμό, δηλαδή την αφαίρεση των όρχεων.

Κάποιοι επιστήμονες αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα του χημικού ευνουχισμού, υπογραμμίζοντας ότι η παιδεραστία δεν είναι μόνο αποτέλεσμα της σεξουαλικής ορμής αλλά είναι μια σύνθετη ψυχοσεξουαλική διαταραχή. Άλλοι επισημαίνουν ότι, μολονότι είναι αναστρέψιμος, ο χημικός ευνουχισμός έχει επιπτώσεις που δεν μπορούν να θεωρηθούν αμελητέες, για παράδειγμα στην εμφάνιση του ατόμου.

Σε νομικό επίπεδο, ορισμένοι ακτιβιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα θεωρούν ότι το μέτρο αυτό παραβιάζει το Σύνταγμα που απαγορεύει τις «βάναυσες και ασυνήθιστες» ποινές.

ΗΠΑ: Επίθεση κούγκαρ σε έφηβο!

Από θαύμα σώθηκε ένα αγόρι, που βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής με το αιλουροειδές θηλαστικό σε πάρκο της πολιτείας της Ουάσινγκτον, ωστόσο γλίτωσε με μερικές γρατσουνιές.

Σύμφωνα με όσα έγραψε στο twitter o στρατιωτικός αστυνομικός, Τζον Μπράιαντ, το συμβάν που παραλίγο να αποβεί μοιραίο, συνέβη λίγο πριν νυχτώσει, στο Enchantment Park στο Leavenworth, που βρίσκεται περίπου 115 μίλια ανατολικά του Σιάτλ.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Υδρόβιας-Άγριας πανίδας και των μονάδων K9 έψαξαν για το ζώο. Τελικά, κατάφεραν να το πιάσουν τα ξημερώματα της Κυριακής και να του κάνουν ευθανασία.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ηπειρος: Συνελήφθη παιδόφιλος που παρενοχλούσε ανήλικες!

Πολωνία: Το ντοκιμαντέρ για τους ιερείς που έχει δημιουργήσει αντιδράσεις!

Διάβασε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share