Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συνελήφθη πασίγνωστος Έλληνας ράπερ για εμπόριο ναρκωτικών!

Χαμό προκάλεσε η είδηση στη showbiz!

24 Ιουνίου 2019 23:43
Συνελήφθη πασίγνωστος Έλληνας ράπερ  για εμπόριο ναρκωτικών!

Συνέλαβαν Έλληνα ράπερ για εμπόριο ναρκωτικών σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1.

Η σύλληψή του έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Καλλιθέα.


Σύμφωνα με την αστυνομία κατηγορείται ότι διακινούσε ναρκωτικά. Μάλιστα σε ένα από τα video που πρωταγωνιστεί εμφανίζεται να μιλάει για την κάνναβη και τις ευεργετικές της δυνατότητες.

«Το καλό με την κάνναβη είναι ότι είναι φυτική. Είναι κάτι που φυτρώνει και κάτι που είναι πιο ασφαλές στον οργανισμό από μία ένεση ή από κάποιο χάπι ή από κάποιο άλλο σκεύασμα» έλεγε χαρακτηριστικά.



Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του 160 γραμμάρια κάνναβης, 0,9 γραμμάρια κοκαΐνη, τρία αεροβόλα, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, τρίφτες κάνναβης, φορητό ασύρματο. O 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Aπό εμπόριο ναρκωτικών «ξέπλενε» χρήματα το κύκλωμα στημένων του Ραούλ Μπράβο!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «El Mundo», η οργάνωση που έστηνε ποδοσφαιρικούς αγώνες τόσο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν όσο και στις μικρότερες κατηγορίες της χώρας «ξέπλενε» χρήματα που προέρχονταν από εμπόριο ναρκωτικών!

Όπως αναφέρεται, μάλιστα, θεωρείται πως το στήσιμο αγώνων δεν ήταν η κύρια δραστηριότητα τουΚάρλος Αράντα, ο οποίος μαζί με τον Ραούλ Μπράβο, φέρεται ως επικεφαλής της οργάνωσης.

Τα στοιχεία που προέκυψαν από τις έρευνες των αρχών που έφεραν σε πέρας την «Επιχείρηση Οίκος»αποκαλύπτουν ότι σημαντικά ποσά που προέρχονταν από ναρκεμπόριο χρησιμοποιήθηκαν για να δωροδοκηθούν οι παίκτες που ήταν τα... εργαλεία για να στηθούν τα παιχνίδια.

Οι έρευνες των ισπανικών αρχών φυσικά συνεχίζονται καθώς όλα δείχνουν ότι υπάρχουν ακόμα πολλές πτυχές της υπόθεσης που παραμένουν άγνωστες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share