Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στον Λευκό Οίκο! Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο!

Αναστάτωση στις ΗΠΑ

24 Ιουνίου 2019 19:05
Συναγερμός στον Λευκό Οίκο! Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο!

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές των ΗΠΑ εδώ και λίγη ώρα, έπειτα από τον εντοπισμό ενός ύποπτου πακέτου κοντά στην βορειοανατολική πύλη του Λευκού Οίκου.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στον Λευκό Οίκο τη στιγμή της κινητοποίησης, μεταφέρθηκαν σε άλλη αίθουσα ενημέρωσης τύπου, για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με την Washington Post, γύρω στις 11:30 τοπική ώρα η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ ειδοποιήθηκε για την ύπαρξη ύποπτου πακέτου επί της λεωφόρου Pennsylvania, η οποία περνάει ακριβώς μπροστά από τον Λευκό Οίκο.

Η διέλευση πεζών έχει απαγορευτεί στο σημείο, όπως επίσης και στην πλατεία Lafayette.

"Βόμβα" στον Λευκό Οίκο! Αποχωρεί η Σάρα Σάντερς!

Βόμβα" στον Λευκό Οίκο! Αποχωρεί η Σάρα Σάντερς! Πρόκειται για την εκπρόσωπο Τύπου!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι η Σάρα Σάντερς θα αποχωρήσει από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου στα τέλη του Ιουνίου.

«Μετά από 3,5 χρόνια, η υπέροχη Σάρα Σάντερς θα αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο, στο τέλος του μήνα, και θα πάει σπίτι στη Μεγάλη Πολιτεία του Άρκανσο» έγραψε, χαρακτηριστικά.

​Και πρόσθεσε: «Είναι ένα πολύ ειδικό πρόσωπο, με εξαιρετικό ταλέντο, και έχει κάνει απίστευτη δουλειά. Ελπίζω ότι θα αποφασίσει να διεκδικήσει τη θέση του Κυβερνήτη του Άρκανσο. Θα είναι φανταστική. Σάρα, σ' ευχαριστώ για την τέλεια δουλειά σου».

Ο πατέρας της Σάντερς, ο Μάικ Χάκαμπι, υπήρξε κυβερνήτης του Άρκανσο.

Πέθανε τελικά ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε στον Λευκό Οίκο!

Δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματα του ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε εχθές στο Λευκό Οίκο.. Πέθανετελικά σήμερα και το ανακοίνωσε η αμερικανική αστυνομία πάρκων.

Ο άνδρας είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε στο πάρκο Ellipse, που είναι μια δημοφιλής περιοχή για τους τουρίστες, και είναι σε κοντινή απόσταση στο Λευκό Οίκο.

Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από τον Λευκό Οίκο

Ο αυτόχειρας, ο οποίος αργότερα κατονομάστηκε ως Άρναβ Γκούπτα από την Βηθεσδά του Μέριλαντ, υπέκυψε στα τραύματά του αργά χθες το βράδυ, διευκρίνισε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

“Σύμφωνα με την πολιτική που ακολουθείται, η έρευνα ανατέθηκε τώρα στη μητροπολιτική αστυνομία”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο εκπρόσωπός της αστυνομίας, Εντουάρντο Ντελγκάντο δήλωσε παράλληλα ότι προς το παρόν οι ερευνητές δεν έχουν διευκρινίσει τα κίνητρα του άνδρα.

Σύμφωνα με το ABC News, η αστυνομία της κοινότητας Μοντγκόμερι του Μέριλαντ είχε σημάνει χθες συναγερμό ότι αγνοείται ο 33χρονος Γκούπτα, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν ανησυχίες για “την φυσική και συναισθηματική του κατάσταση”. Σύμφωνα με τις αρχές, τελευταία φορά είχε θεαθεί στο σπίτι του χθες το πρωί περίπου στις 09:20 τοπική ώρα.

Το πάρκο Ellipse βρίσκεται νότια του κυρίου κτιριακού συμπλέγματος του Λευκού Οίκου και είναι ανοιχτό για το κοινό.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

ΗΠΑ: Εκτός ελέγχου πυρκαγιά σε διυλιστήριο πετρελαίου! (Video)

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share