Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικό: Το μαχαίρι έφτασε μέχρι τον εγκέφαλό του αλλά επέζησε!

Απίστευτο...

24 Ιουνίου 2019 17:01
Ανατριχιαστικό: Το μαχαίρι έφτασε μέχρι τον εγκέφαλό του αλλά επέζησε!

Ένα 15χρονο αγόρι από το Κάνσας έπαιζε το περασμένο Σάββατο με τους φίλους του, όταν η μητέρα του άκουσε μια κραυγή μέσα από το σπίτι. Στην αρχή νόμιζε πως δεν συνέβη κάτι αλλά πήγε να δει. Και βρέθηκε μπροστά σε ένα τρομακτικό θέαμα.
Ο γιος της έπαιζε με ένα μαχαίρι. Σε κάποια στιγμή έπεσε και το μαχαίρι, περίπου 25 εκατοστών, μπήκε μέσα στο κεφάλι του. Η άκρη του σταμάτησε λίγο πριν την καρωτίδα αρτηρία.

Η μητέρα του κάλεσε αμέσως τις πρώτες βοήθειες και ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο παίδων. Οι γιατροί, λόγω της θέσης του μαχαιριού, φοβήθηκαν την πιθανότητα εγκεφαλικού ή κάποιας άλλης σοβαρής ζημιάς. Μεταφέρθηκε εκ νέου στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Κάνσας και ευτυχώς έγκαιρα, του αφαιρέθηκε το μαχαίρι από το κεφάλι. Ο γιατρός δήλωσε πως αν είχε λίγη ακόμα δύναμη το μαχαίρι την στιγμή που τρύπησε το κεφάλι του, μάλλον δεν θα τα κατάφερνε.

Ο 15χρονος πλέον αναρρώνει και η μητέρα του δήλωσε πως της είπε ότι από εδώ και πέρα «θα μένει μακριά από κοφτερά αντικείμενα». Η οικογένειά του μπορεί ξανά να αναπνέει σε κανονικούς ρυθμούς.

Τραγωδία: 8χρονος πνίγηκε τρώγοντας χοτ ντογκ!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 8χρονο αγόρι στα Κανάρια Νησιά τα ξημερώματα της Κυριακής όταν πνίγηκετην ώρα που έτρωγε χοτ ντογκ.

Το αγόρι, βρισκόταν στο πανηγύρι μαζί με τους γονείς του σε ένα beach bar. Όταν οι γονείς του παιδιού αλλά και άλλοι πελάτες του μπαρ είδαν το παιδί να πνίγεται προσπάθησαν να το σώσουν χωρίς αποτέλεσμα.

Οι διασώστες που βρέθηκαν στο σημείο προσπάθησαν επί μια ώρα να κάνουν ανάνηψη στον 8χρονο αλλά τελικά δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Οι εορτασμοί διεκόπησαν με τον δήμαρχο της πόλης να εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια και να κηρύσσει διήμερο πένθος στην πόλη με την αστυνομία να ερευνά τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 8χρονου.

Τεράστια Τραγωδία: Δεκάχρονος έπεσε από το τρακτέρ και σκοτώθηκε!

Τραγικό τέλος είχε ένα δεκάχρονο αγόρι, σήμερα το πρωί, στο Σκούταρι Σερρών.

Το αγοράκι καθόταν στο φτερό ενός τρακτέρ που οδηγούσε ένας 52χρονος, ωστόσο έπεσε από το όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Σερρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Tεράστια τραγωδία: 19χρονος πέθανε ενώ έπαιζε μπάσκετ!

Τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: Ακόμα ψάχνουν τα αίτια του δυστυχήματος!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share