Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το Καπανδρίτι έως το Μαρκόπουλο Ωρωπού!

Δείτε τις λεπτομέρειες!

24 Ιουνίου 2019 14:40
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το Καπανδρίτι έως το Μαρκόπουλο Ωρωπού!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα από το ύψος του Καπανδριτίου έως και του Μαρκόπουλου Ωρωπού, προκειμένου να γίνουν εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, από τις 12:00 της Τρίτης 25 έως τις 12:00 της Πέμπτης 27 Ιουνίου και από το 37ο έως το 43ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός της δεξιάς και μεσαίας λωρίδας με την κυκλοφορία να διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Σημειώνεται ότι ο κλάδος εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Μαρκοπούλου δε θα επηρεαστεί από τις εργασίες και θα λειτουργεί κανονικά.

Εγνατία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 4 μήνες!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 4 μήνες στην Εγνατία Οδό! Τι ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας;

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό (τμήμα Ημαθίας-Κοζάνης), λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα τεθούν σε εφαρμογή από αύριο (19 Ιουνίου) μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2019.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας, «από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας έως και τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (Κοζάνης), θα αποκλειστούν κατά διαστήματα από μία λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε ρεύμα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού (προς Ηγουμενίτσα και προς Κήπους Έβρου)».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από την ελεύθερη λωρίδα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share