Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ένας λαμπερός γάμος...κανείς δεν περίμενε τι παιχνίδια παίζει η μοίρα!

"Μαύρη" η πρώτη νύχτα του γάμου τους...

24 Ιουνίου 2019 12:29
Ένας λαμπερός γάμος...κανείς δεν περίμενε τι παιχνίδια παίζει η μοίρα!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Chris Mallon και η Avril ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία τελετή παρουσία συγγενών και φίλων στην περιοχή Γουέστ Λόθιαν στη Σκωτία.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, ο άτυχος γαμπρός μαζί με έναν υπάλληλου του ξενοδοχείου όπου τελέστηκε η γαμήλια δεξίωση μετέφεραν τα δώρα στο δωμάτιο του ζευγαριού όταν συνέβη το ατύχημα.

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάνω μία τέτοια ανάρτηση για τον σύζυγό μου, για την αδελφή ψυχή μου. Ήθελα όλοι να μάθουν την αλήθεια για το τι συνέβη την πρώτη νύχτα του γάμου μας. Την Παρασκευή ήταν όλα υπέροχα γιορτάσαμε μαζί με συγγενείς και φίλους τον γάμο μας. Ο Chris ενώ βρισκόταν στην κορυφή της σκάλας έχασε την ισορροπία του, προσπάθησε να πιαστεί από την κουπαστή αλλά δεν τα κατάφερε και έπεσε από ύψος περίπου τεσσάρων μέτρων.

Εγώ και η οικογένεια του δεν έχουμε φύγει στιγμή από το πλευρό του, προσευχόμαστε και ελπίζουμε ότι η αγάπη μας θα τον βοηθήσει να το ξεπεράσει. Σας παρακαλώ προσευχηθείτε για αυτόν”, έγραψε η Avril στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Γαμπρός με αμαξίδιο φιλάει τη νύφη και.. Κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη μετά! (Video)

Ο γάμος είναι μια εκδήλωση, ας πούμε, που υπάρχει πολύ συγκίνηση και συναίσθημα. Στο συγκεκριμένο γάμο η συγκίνηση χτύπησε κόκκινο.

Ο γαμπρός βρίσκεται σε αμαξίδιο..η νύφη φιλάει τον γαμπρό και μετά έρχεται η στιγμή για το πρώτο χορό...

Αλλά πως θα συμβεί αυτό;

Δυο άντρες πάνε δίπλα στο γαμπρό και "κολλάνε" τα πόδια τους με τα πόδια του. Έτσι ο γαμπρόςσηκώνεται και το ζευγάρι χορεύει το πρώτο του χορό.

Και αν ακόμα δεν έχετε συγκλονιστεί τότε δείτε το παρακάτω βίντεο:

Ο γαμπρός δεν κατάλαβε γιατί η νύφη στάθηκε ακίνητη. Μόλις όμως την είδε να σηκώνει το χέρι της, έμεινε άναυδος.

Ο γάμος είναι γενικά μια χαρούμενη περίσταση από μόνα τους, αλλά όταν συμβαίνουν χειρονομίες αγάπης, τους κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστούς

Μια πανέμορφη νύφη με το όνομα Ελισάβετ, έκανε κάτι τόσο ξεχωριστό για το σύζυγό της, που προκάλεσε τα δάκρυα χιλιάδων ανθρώπων που παρακολούθησαν το βίντεο του γάμου τους.

Η ημέρα γάμου της Ελίζαμπεθ και του Σκοτ στις 27 Ιανουαρίου 2018, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ήταν ένα πολύ όμορφο γεγονός.

Καθώς η κομψή νύφη εισήλθε στο χώρο με το γιο της, προετοιμαζόταν για μια μεγάλη στιγμή, που θα ήταν μεγάλη έκπληξη για τον ανυποψίαστο γαμπρό.

Ο Scott είχε αρχίσει να χάνει την ακοή του στην ηλικία των 5 ετών και μόλις τρία χρόνια αργότερα έμεινε κωφός.

Καθώς η νύφη πήρε τη θέση της για να διανύσει το διάδρομο, το τραγούδι της Christina Perri «A Thousand Years», άρχισε να παίζει μπροστά στους φίλους και την οικογένειά τους.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στο Tinder πριν από δύο χρόνια και η μητέρα δύο παιδιών Ελίζαμπεθ, άρχισε να μαθαίνει το Auslan ή Αυστραλιανή Γλωσσική.

Τρεις μήνες πριν από τη μεγάλη τους μέρα, έμαθε κρυφά τους στίχους και τη νοηματική γλώσσα από το τραγούδι του γάμου τους.

Μόλις ο Σκοτ συνειδητοποίησε τι έκανε η νύφη, ξέσπασε σε δάκρυα. Η νύφη λέει ότι ο σύζυγός της έχει παρακολουθήσει το βίντεο τουλάχιστον 100 φορές μέχρι τώρα.

Το βίντεο με την υπέροχη αφιέρωση έχει ήδη προβληθεί πάνω από 400.000 φορές και το ζευγάρι είναι τόσο χαρούμενο που συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση για τη σημασία της εκμάθησης της νοηματικής γλώσσας.

«Έχω λάβει τόσα πολλά προσωπικά μηνύματα από ανθρώπους από όλο τον κόσμο που μου έλεγαν το πόσο το βίντεο τους επηρέασε», δήλωσε η Ελίζαμπεθ.

Παρακολουθήστε την απίστευτα συγκινητική στιγμή εδώ:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αυτό δεν το περιμέναμε: Γάμος - βόμβα στην ελληνική showbiz!

Θα κλάψετε από τα γέλια: Είπε στο σκύλο του να σταματήσει και...

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share