Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στην ελληνική showbiz: Πέθανε ο Μάκης Τσαμκόσογλου!

Ασύλληπτη τραγωδία!

24 Ιουνίου 2019 08:49
Σοκ στην ελληνική showbiz: Πέθανε ο Μάκης Τσαμκόσογλου!

Μια θλιβερή και αναπάντεχη είδηση ανακοίνωσαν από την επίσημη σελίδα τους στο facebook, οι Mother Of Millions.

Ο Μάκης Τσαμκόσογλου, κιμπορντίστας της μπάντας και χαρισματικός μουσικός, δεν είναι πια στη ζωή, όπως γνωστοποίησαν οι Έλληνες prog rockers.

«Ο Μάκης μας άφησε κάνοντας αυτό που αγαπάει. Όποιος θέλει να στηρίξει συγγενείς και φίλους στο τελευταίο αντίο, η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Ν. Σμύρνης την Τρίτη 25 Ιουνίου, στις 16:00» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: Ακόμα ψάχνουν τα αίτια του δυστυχήματος!

Ακόμα ψάχνουν τα αίτια για το πώς έγινε το δυστύχημα στην Πτολεμαΐδα, μια τραγωδία που συγκλόνισε τους πάντες.. Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους δυστυχώς και ήταν αθλητές..

«Το σημείο είναι τέτοιο που δεν δικαιολογεί αυτό που έγινε. Είναι εντελώς παράλογο. Από τα στοιχεία που γνωρίζουμε δεν προκύπτει ότι η οδηγός προσπάθησε να αποφύγει κάποιο άλλο όχημα. Της έφυγε το τιμόνι για κάποιο λόγο» δηλώνει στο Έθνος ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας, Θωμάς Σαραφίδης.

Τις αιτίες του τραγικού δυστυχήματος στην Πτολεμαΐδα όταν μια 62χρονη γυναίκα παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό της δύο ποδηλάτες, τραυματίζοντας πολύ σοβαρά άλλον έναν και ελαφρύτερα άλλους τρεις, αναζητούν οι αστυνομικοί.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε μια στροφή στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Πτολεμαΐδας -Άρδασσας όταν το αυτοκίνητο με οδηγό την 62χρονη μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και παρέσυρε την ομάδα των ποδηλατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας νεκρός ήταν 26 χρόνων και γνωστός ποδηλάτης από το Πλατανόρευμα Σερβίων της Κοζάνης, ενώ ο δεύτερος ήταν ένας 25χρονος από την Έδεσσα.

«Από τους τέσσερις τραυματίες οι δύο είχαν μόνο θλαστικά τραύματα και οι δύο μπήκαν χειρουργείο. Ο ένας έχει σταθεροποιηθεί, ο δεύτερος είναι σε σοβαρή κατάσταση» δηλώνει στο Έθνος ο διοικητής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας Γιώργος Χιωτίδης.

Οι νεκροί και οι τραυματίες ανήκουν στην ερασιτεχνική ομάδα ποδηλασίας Assos-Forbikes Cycling Team και πραγματοποιούσαν την συνηθισμένη προπόνησή τους, ξεκινώντας από την Πτολεμαΐδα προς το χωριό Άρδασσας.

Φωτό του 26χρονου που έχασε τη ζωή του:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Tεράστια τραγωδία: 19χρονος πέθανε ενώ έπαιζε μπάσκετ!

Σοκ στην Χαλκίδα: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τη γέφυρα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share