Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγικό:Πτώμα βρέθηκε μετά από φωτιά στον Αυλώνα!

Τι συνέβη;

23 Ιουνίου 2019 20:44
Τραγικό:Πτώμα βρέθηκε μετά από φωτιά στον Αυλώνα!

Ένας νεκρός ήταν ο τραγικός απολογισμός πυρκαγιάς σε αγροτοδασική έκταση στον Αυλώνας Αττικής.

Το νεκρό άτομο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της πυρκαγιάς, στην οποία συμμετείχαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: 2 νεκροί αθλητές στο τροχαίο!

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ο ένας από τους τέσσερις τραυματίες του τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε στο 1ο χιλιόμετρο της οδού Πτολεμαϊδας – Άρδασσας και στο οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο ποδηλάτες, όταν αυτοκίνητο, που οδηγούσε γυναίκα, έπεσε πάνω σε γκρουπ έξι ποδηλατών.

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε και ένας ακόμα τραυματίας από το τροχαίο, ενώ οι άλλοι δύο ποδηλάτες φέρουν μόνο θλαστικά τραύματα. Ο ένας από τους νεκρούς ήταν ηλικίας 25 ετών και καταγόταν από το χωριό Πλατανόρεμα Σερβίων. Πρόκειται για τον Γ.Π., ο οποίος ήταν αθλητής ποδηλασίας. Αθλητής ποδηλασίας φέρεται να είναι και ο δεύτερος νεκρός, ο οποίος καταγόταν από την Έδεσσα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε μετά από στροφή, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Η οδηγός του οχήματος κατευθυνόταν προς την Έδεσσα, ενώ το γκρουπ των ποδηλατών κινούταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Άμεσα έφτασαν στο σημείο δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από την Κοζάνη και ένα από την Πτολεμαΐδα, οι οποίοι μετέφεραν νεκρούς και τραυματίες στο νοσοκομείο.

Να σημειωθεί ότι τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος στην Κοζάνη βρισκόταν για σύσκεψη ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Παναγιώτης Τζανετής. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης χτύπησε ο συναγερμός, ο οποίος ενημέρωνε για σοβαρό περιστατικό στην περιοχή.

Σοβαρό τροχαίο στο Άργος! (φώτος)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στις 4:20 περίπου στο Κεφαλάρι Άργους στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Άργους Μύλων στο ύψος του Κεφαλαρίου όταν δυο οχήματα που κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά και εξετράπησαν.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ένας άνδρας οδηγός και μια γυναίκα ελαφρότερα. Χρειάστηκε η συνδρομή οχημάτων και ανδρών της πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Έρευνα για τις ακριβής συνθηκες το τροχαίου διενεργεί το τμημα τροχαίας Άργους

Πηγή:argolikeseidhseis.gr

Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με ντελιβερά!

Σε τροχαίο ενεπλάκη ένας ντελιβεράς με το δίκυκλο που οδηγούσε το μεσημέρι του Σαββάτου, στην οδό Στυλίδος στην είσοδο της Νέας Μαγνησίας.

Ο διανομέας, στην προσπάθειά του να αποφύγει ένα αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, βρήκε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα την πτώση του στο οδόστρωμα.

Η οδηγός αυτοκινήτου, επικαλούμενη μαρτυρία άλλης οδηγού, αναφέρει ότι είχε ήδη στρίψει, όταν είδε ένα μηχανάκι να έρχεται με μεγάλη ταχύτητα και να χτυπάει στο πεζοδρόμιο.

Λόγω των ενοχλήσεων στη μέση, ο νεαρός διακομίσθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου για εξετάσεις.

Το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας διερευνά τα αίτια της πτώσης του διανομέα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Tεράστια τραγωδία: 19χρονος πέθανε ενώ έπαιζε μπάσκετ!

Σοκ στην Χαλκίδα: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τη γέφυρα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share