Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Καλαμάκι - Εικόνες σοκ από το σημείο!

Νεκρός σε τροχαίο...

23 Ιουνίου 2019 09:56
Τραγωδία στο Καλαμάκι - Εικόνες σοκ από το σημείο!

Τραγωδία με 2 νεκρούς σημειώθηκε στο Καλαμάκι... Ένας Έλληνας και μια τουρίστρια άφησαν την τελεύταια τους πνοή μετά το τροχαίο που έγινε το Σάββατο το βράδυ, λίγο πριν τις 22.30, στον κεντρικό δρόμο στο Καλαμάκι.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, που δημοσιεύει και φωτογραφίες, το δυστύχημα έγινε κάτω από άγνωστες συνθήκες, όταν ένα φορτηγάκι-κλούβα συγκρούστηκε με μια μηχανή.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Έλληνα και της τουρίστριας, που διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ,στο νοσοκομείο Χανίων. Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και υπέκυψαν στα στα τραύματά τους.

Ρέθυμνο: Μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων με μια σοβαρά τραυματία!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέθυμνο.Το ατύχημα έγινε στις 12:30 στο χωριό Νίθαυρη, όταν δύο αυτοκίνητα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν μετωπικά.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα μια γυναίκα να τραυματιστεί σοβαρά ενώ ταυτόχρονα εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος της.

Κατάφεραν να απεγκλωβίσουν μια 69χρονη γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη.Διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν την τραυματία και την μετέφεραν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σύγκρουση Προαστιακού με λεωφορείο γεμάτο επιβάτες!

Χαλκιδική: Μοναχές τραυματίστηκαν σε τροχαίο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share