Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

61χρονος βίασε κoριτσάκι και το άφησε να πεθάνει. Όταν οι αστυνομικοί κοίταξαν το εσώρουχό της, δάκρυσαν

Ανατριχιαστικό...

22 Ιουνίου 2019 21:19
61χρονος βίασε κoριτσάκι και το άφησε να πεθάνει. Όταν οι αστυνομικοί κοίταξαν το εσώρουχό της, δάκρυσαν

Η Δρ. Η Valerie Rao κλήθηκε να δώσει τη μαρτυρία της στη δίκη του 61χρονου Donald Smith, αναφέρει το News 4 Jax.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Smith είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει την Cherish Perrywinkle τον Ιούνιο του 2013.

Δήθεν δελέασε την οικογένειά της με υποσχέσεις για νέα ρούχα και γεύμα στα McDonald’s στο Wal-Mart, αφου είδε τη μητέρα της να δυσκολεύεται να πληρώσει για τα ρούχα των παιδιών της σε ένα κατάστημα με έκπτωσης.

Η μητέρα της Cherish, Rayne, θυμάται τη στιγμή που ο Smith την εξαπάτησε ότι είναι ένας καλός Σαμαρείτης, πήρε το παιδί της και δεν το επέστρεψε ποτέ.

«Φώναζα, κάλεσα το 911!» θυμάται. «Είχαν αρπάξει την κόρη μου και κανείς δεν με βοήθησε αμέσως.»

Η μικρή είχε σοβαρούς τραυματισμούς σε όλο της το σώμα, είχε πνιγεί με ένα ρούχο και είχε βιαστεί.

Ο ιατροδικαστής δήλωσε ότι το σώμα του κοριτσιού ήταν «τελείως παραμορφωμένο» από τα τραύματα. Επίσης, υπήρχε αιμορραγία του δεξιού ματιού του παιδιού λόγω στραγγαλισμού.

Η Cherish προσπάθησε να πολεμήσει και τραυμάτισε το πέος του Smith.

Βλέποντας φωτογραφίες του σώματος στο δικαστήριο, ο δικαστής αναγκάστηκε να κάνει ένα διάλειμμα. Οι δικαστές ξέσπασαν σε δάκρυα.

Αν ο Smith κριθεί ένοχος, θα ζητηθεί από τους ενόρκους να τον καταδικάσουν σε θάνατο. Είναι μόνο μία από τις δεκάδες φορές που ο Smith έχει συλληφθεί τα τελευταία 40 χρόνια.

Στην πραγματικότητα, ο Smith είχε βγει από τη φυλακή μόλις τρεις εβδομάδες πριν πεθάνει η Cherish.

Τουλάχιστον τρεις από τις προηγούμενες κατηγορίες του έχουν οδηγήσει σε καταδίκες για σεξουαλική κακοποίηση και έχει βρεθεί στο μητρώο σεξουαλικών παραπτωμάτων της Φλόριντα από τότε που δημιουργήθηκε.

Δίκη για τον χρυσαυγίτη προπονητή που βίασε 14χρονη αθλήτρια στην Ιεράπετρα!

Η υπόθεση του βιασμού της 14χρονης αθλήτριας του στίβου από τον προπονητή της πριν από 18 χρόνια είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας, όταν μετά από χρόνια το θύμα της σεξουαλικής κακοποίησης αποφάσισε να μιλήσει και να καταγγείλει όλα όσα είχαν συμβεί στη διάρκεια της εφηβείας της.

Η καταγγελία έφτασε στις δικαστικές αίθουσες και σήμερα αναμένεται μετά από πολλές αναβολές να αναβιώσει στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης, με τον 58χρονο πλέον καθηγητή φυσικής αγωγής και προπονητή να βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην εκπαιδευτικός πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών και είχε οδηγηθεί στη φυλακή προκειμένου να εκτίσει την ποινή που του είχε επιβάλει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου το 2015.

Στη συνέχεια ωστόσο, υπέβαλε αίτημα αποφυλάκισης λόγω επιβάρυνσης στην υγεία του, το οποίο και έγινε αποδεκτό. Έκτοτε, η υπόθεση έχει οδηγηθεί σε οδηγηθεί σε δίκη σε δεύτερο βαθμό, παίρνοντας τη μία αναβολή μετά την άλλη.

Υπενθυμίζεται πως πρωτόδικα ο 58χρονος πρώην προπονητής είχε ισχυριστεί ότι δεν βίασε την ανήλικη αθλήτρια αλλά είχε συνάψει ερωτική σχέση μαζί της με τη θέλησή της.

Ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση του βιασμού της 14χρονης είναι ένας από τους κατηγορούμενους της δίκης της Χρυσής Αυγής, καθώς επί σειρά ετών δραστηριοποιούνταν ενεργά στον πυρήνα του ακροδεξιού μορφώματος στην Ιεράπετρα.

Πηγή: Cretapost.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κρήτη: Βίασαν 19χρονη τουρίστρια!

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Αλγερινός εισέβαλε σε διαμέρισμα και προσπάθησε να βιάζει την ένοικο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share