Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Υπό έλεγχο η φωτιά στο Λαγονήσι!

Προσήχθη άτομο με εγκαύματα!

22 Ιουνίου 2019 15:49
Υπό έλεγχο η φωτιά στο Λαγονήσι!

Υπό έλεγχο, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στο Λαγονήσι και σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική.

Η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι ανάμεσα στο Λαγονήσι και στα Καλύβια επεκτάθηκε σε χαμηλή βλάστηση και πεύκα και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Στη μάχη με τις φλόγες ρίχτηκαν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα, δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη, ένα ελικόπτερο καθώς και υδροφόρα οχήματα του δήμου Σαρωνικού. και ύστερα από ώρα κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο.

Η φωτιά ξεκίνησε από έναν ηλικιωμένο που έκανε κάποιες εργασίες. Μάλιστα, ο ίδιος εμφανίστηκε να παραδέχεται πως αυτός ήταν που κατά λάθος έβαλε τη φωτιά, όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς να φέρει εγκαύματα στα χέρια.

Μεγάλη πυρκαγιά στο Λαγονήσι: Εκκενώθηκαν σπίτια! (Video)

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στο Λαγονήσι και στην πυροσβεστική έχει σημάνει συναγερμός!

Η φωτιά εντοπίζεται ανάμεσα στο Λαγονήσι και τα Καλύβια και συτο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα.


Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σαρωνικού Γ. Σωφρόνη, εκκενώθηκαν προληπτικά δέκα σπίτια που βρίσκονταν πολύ κοντά στο σημείο που ξέσπασε αρχικά η φωτιά. Ο ίδιος εκτιμά πως η φωτιά μπορεί να ξεκίνησε από κάποια μελίσσια που υπήρχαν στην περιοχή, δίχως όμως να είναι βέβαιος γι΄αυτό.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης παίρνουν επίσης μέρος δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο καθώς και υδροφόρα οχήματα του δήμου Σαρωνικού. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι έντασης 4-5 μποφόρ.

Για προληπτικούς λόγους η Τροχαία έχει προχωρήσει σε έκτακτα μέτρα με εκτροπή της κυκλοφορίας στις λεωφόρους Καλυβίων και Αναβύσσου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ισχυρή πυρκαγιά στο Λαγονήσι!

Μεγάλη φωτιά στην Κρήτη: Οι φλόγες απείλησαν σπίτι!

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε αυτοκίνητο διπλωμάτη!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share