Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παρίσι: Mεγάλη πυρκαγιά σε πολυκατοικία - Πηδούσαν από τα παράθυρα για να σωθούν!

Τρεις νεκροί!

22 Ιουνίου 2019 11:53
Παρίσι: Mεγάλη πυρκαγιά σε πολυκατοικία - Πηδούσαν από τα παράθυρα για να σωθούν!

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωλη τους και ένας ακόμη τραυματίστηκε σοβαρά σε πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς σήμερα το πρωί σε κτίριο στο κέντρο του Παρισιού.

Είκοσι επτά άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένας πυροσβέστης, έχουν υποστεί δηλητηρίαση από τους καπνούς.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε εξαώροφο κτίριο στο οποίο στεγάζονται ένα εστιατόριο, ένα χαμάμ αλλά και κατοικίες, διευκρίνισε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.

Διακόσιοι πυροσβέστες κινητοποιήθηκαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. «Περίπου 15 διασώσεις πραγματοποιήθηκαν αμέσως», διευκρίνισε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής Φλοριάν Λουαντιέρ, προσθέτοντας ότι περίπου στις 08:45 (τοπική ώρα, 09:45 ώρα Ελλάδας) η πυρκαγιά «έχει τεθεί υπό έλεγχο αλλά δεν έχει κατασβεστεί».

Από τους τρεις νεκρούς ο ένας έχασε τη ζωή του όταν πήδηξε από παράθυρο για να σωθεί, ενώ οι άλλοι δύο βρέθηκαν στο εσωτερικό του κτιρίου απανθρακωμένοι.

ΗΠΑ: Εκτός ελέγχου πυρκαγιά σε διυλιστήριο πετρελαίου! (Video)

Πυρκαγιά εκτός ελέγχου σε διυλιστήριο πετρελαίου στην Πενσιλβάνια με μια σειρά από εκρήξεις, οι οποίες ταρακούνησαν κατοικίες σε μεγάλη απόσταση.

Το NBC Philadelphia μετέδωσε ότι η «εκτεταμένη» πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στο διυλιστήριο Philadelphia Energy Solutions, το οποίο παράγει 335.000 βαρέλια ημερησίως.

Τμήμα του διυλιστηρίου έχει κλείσει λόγω της πυρκαγιάς, ανακοίνωσε παράλληλα η εταιρεία παροχής στοιχείων και πληροφοριών για τις ενεργειακές αγορές Genscape.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς στο συγκρότημα, το οποίο απασχολεί περίπου 1.000 ανθρώπους.

Πυροσβέστες τριών πυροσβεστικών σταθμών και μια ομάδα αντιμετώπισης επικίνδυνων υλικών έχουν κινητοποιηθεί μέχρι στιγμής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Μεγάλη φωτιά στην Κρήτη: Οι φλόγες απείλησαν σπίτι!

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε αυτοκίνητο διπλωμάτη!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share