Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νεκρός ο Τάσος Κρούσσος!

Θλίψη!

22 Ιουνίου 2019 11:11
Νεκρός ο Τάσος Κρούσσος!

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ένας από τους παλαιότερους εμπόρους του Βόλου. Πρόκειται για τον Τάσο Κρούσσο, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 82 ετών.

Ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος, ξεκίνησε από πλανόδιος πωλητής και έφτασε να έχει το δικό του κατάστημα στην οδό Αναπαύσεως στη Ν. Ιωνία. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο στις 12.00 το μεσημέρι στον Ι.Ν. του Αγίου Λαζάρου Κοιμητηρίου.

Είδηση σοκ: Πέθανε στα 34 της η Ελένη Λαβδογιάννη!

Μέσα σε κλίμα πένθους και οδύνης, ανάμεσα στο συγγενικό της περιβάλλον, φίλους και γνωστούς, έγινε η κηδεία μιας νέας κοπέλας από τα Κάτω Λεχώνια Μαγνησίας.

Πρόκειται για την μόλις, 34 ετών, Ελένη-Χρυσάνθη Λαβδογιάννη, η κηδεία της οποίας, έγινε την Τρίτη 18 Ιουνίου απ΄τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κάτω Λεχωνίων.

Κανείς δε μπορούσε να πιστέψει το γεγονός, ότι μια νέα γυναίκα, «έφυγε από τη ζωή», έχοντας ωστόσο προηγουμένως δώσει έναν μεγάλο, άνισο όμως αγώνα, αντιμετωπίζοντας μια δύσκολη μορφή καρκίνου.

Αφήνει πίσω της τον σύζυγό της, τους γονείς και τα αδέλφια της, οι οποίοι με γνωστοποίηση του πένθους τους στις τοπικές εφημερίδες, ευχαριστούν όλοι όσοι τους συμπαραστάθηκαν στο βαρύ τους πένθος…

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκ στον Βόλο: 20χρονος βρέθηκε κρεμασμένος!

Τροχαίο στη Φθιώτιδα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 16χρονης και του αδερφού της!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share