Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Έντοπίστηκε νεκρός ο αγνοούμενος δημοσιογράφος!

Τραγική κατάληξη!

21 Ιουνίου 2019 21:40
Τραγωδία: Έντοπίστηκε  νεκρός ο αγνοούμενος δημοσιογράφος!

Ο 43χρονος δημοσιογράφος που έκανε test drive με μία μηχανή μεγάλου κυβισμού για να γράψει ένα άρθρο βρέθηκε νεκρός!

Αν και είχαν βρεθεί η μηχανή, τα ρούχα του και τα υπόλοιπα αντικείμενά του (ρολόι, πορτοφόλι), εκείνος αγνοούνταν από τις 5 Ιουνίου. Μέχρι που οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα του σε ποταμό.

Η οικογένειά του και οι Αρχές πιστεύουν ότι ήταν ατύχημα. Τελευταίο σημάδι ζωής είχε δώσει στις 5 Ιουνίου, όταν έστειλε μήνυμα σε έναν φίλο του, ότι σύντομα θα επιστρέψει σπίτι.

Ο ιατροδικαστής αναμένεται να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για το θάνατό του.

Θρίλερ: Άφαντος εδώ και μια βδομάδα διάσημος δημοσιογράφος!

Mία εβδομάδα έχει περάσει χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής ο διάσημος αμερικανός δημοσιογράφοςΝτέιβι Τζόνσον.

Ο Τζόνσον εξαφανίστηκε έχοντας πάει για να κάνει test-drive σε μια μηχανή σε μια ορεινή περιοχή της βόρειας Καλιφόρνιας, ανακοίνωσαν η αστυνομία και έντυπα της βιομηχανίας του αυτοκινήτου.

Ο 44χρονος από το Σακραμέντο δοκίμαζε μια μηχανή Honda CB1000R σε τραχύ και παγωμένο έδαφος για να γράψει ένα άρθρο για το περιοδικό Motorcyclist.

Ωστόσο η μηχανή βρέθηκε το Σαββατοκύριακο σε έναν σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών στον Αυτοκινητόδρομο 49 κοντά στην πόλη Μόουκλαμν Χιλ με το κράνος του και τα γάντια του διπλωμένα, σύμφωνα με την αστυνομία και το περιοδικό Car and Driver.

Η αστυνομία βρήκε επίσης τα ρούχα του, το τηλέφωνό του, τον φορητό του υπολογιστή και το πορτοφόλι του τοποθετημένα με τάξη δίπλα σε ένα παρακείμενο ρυάκι που είχε καλυφθεί από χιόνι.

Ο ίδιος είχε στείλει με το κινητό του μια φωτογραφία σε έναν φίλο και του είχε πει ότι κατευθυνόταν στο σπίτι του στο Σακραμέντο, που βρίσκεται σε απόσταση 105 χιλιομέτρων από εκεί όπου βρέθηκαν η μηχανή και τα προσωπικά του είδη.

Ομάδες αστυνομικών και εθελοντών μαζί με έξι σκύλους της αστυνομίας και με την συνδρομή ελικοπτέρου, ερευνούν από το Σάββατο τις όχθες των ποταμών και τον αυτοκινητόδρομο, όπως έγραψαν οι φίλοι του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Απλά ελπίζω να έχει βρει έναν τρόπο να κρατηθεί στη ζωή» είπε η ίδια στο Car and Driver το Σάββατο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share