Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στη Φθιώτιδα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 16χρονης και του αδερφού της!

Τραγικές φιγούρες οι γονείς τους!

21 Ιουνίου 2019 20:35
Τροχαίο στη Φθιώτιδα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 16χρονης και του αδερφού της!

Το τελευταίο «αντίο» στα δύο αδέλφια που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην Αταλάντη την περασμένη Κυριακή, ενώ πήγαιναν για μπάνιο, είπαν το απόγευμα της Παρασκευής φίλοι και συγγενείς.

Η κηδεία τους έγινε στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας, στο χωριό Καλαπόδι της Φθιώτιδας.

Πλήθος κόσμου, κρατώντας λευκά λουλούδια, βρέθηκε στην εκκλησία για να αποχαιρετήσει τα δύο αδέρφια, που η μοίρα τους έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο.

Την ίδια στιγμή, από τα μεγάφωνα ακουγόταν το τραγούδι του Δημήτρη Μητροπάνου, «Ποιος με βάφτισε σε θολό νερό».

Η 16χρονη Σόνια πάλεψε σκληρά για τη ζωή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στον 1ο όροφο του Αττικού Νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν για τρεις ημέρες. Το απόγευμα της Τετάρτης όμως, έχασε τη μάχη.

Τραγωδία στην Φθιώτιδα: Την Παρασκευή θα κηδευτούν τα αδέρφια!

Την Παρασκευή θα γίνει η κηδεία της Σόνιας και του Γιώργου, των δύο παιδιών που χάθηκαν από το σοκαριστικό τροχαίο στην Αταλάντη. Να θυμίσουμε πως η κοπέλα έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής!

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο θείος των παιδιών που χάθηκαν στο τροχαίο της Αταλάντης, ο οποίος ήταν και νονός της 16χρονης Σόνιας, είπε πως: «Δεν πάμε για κηδεία, πάμε για γάμο. Αυτό αξίζει να κάνουμε σε αυτά τα παιδιά. Είχαν τη ζωή μπροστά τους και έσβησαν όλα ξαφνικά.

Ήταν άνιση η μάχη που έδινε. Πάλευε το κακόμοιρο μέχρι τελευταία στιγμή να σωθεί. Τι να πούμε σε αυτούς τους γονείς; Κάνε κουράγιο; οι γονείς αντλούσαν δύναμη από ένα πράγμα. Είχαν μία μικρή ελπίδα ότι θα ζούσε το κοριτσάκι. Η αγάπη του κόσμου να είναι η σκάλα που θα μπορέσει να κρατήσει στη ζωή αυτούς τους ανθρώπους».

Την Παρασκευή στις 17:00 το απόγευμα συγγενείς και φίλοι θα πουν το «τελευταίο αντίο» στα δύο αδέρφια που χάθηκαν με τρεις ημέρες διαφορά στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα της Αταλάντης.

Η κηδεία τους θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Καλαπόδι της Φθιώτιδας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φθιώτιδα: Διαμελίστηκε μπροστά στον άνδρα της!

Τραγωδία στην Φθιώτιδα: Νέες σοκαριστικές εξελίξεις για το θανατηφόρο τροχαίο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share