Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΗΠΑ: Εκτός ελέγχου πυρκαγιά σε διυλιστήριο πετρελαίου! (Video)

Έχει προκαλέσει σειρά από εκρήξεις!

21 Ιουνίου 2019 15:21
ΗΠΑ: Εκτός ελέγχου πυρκαγιά σε διυλιστήριο πετρελαίου! (Video)

Πυρκαγιά εκτός ελέγχου σε διυλιστήριο πετρελαίου στην Πενσιλβάνια με μια σειρά από εκρήξεις, οι οποίες ταρακούνησαν κατοικίες σε μεγάλη απόσταση.

Το NBC Philadelphia μετέδωσε ότι η «εκτεταμένη» πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στο διυλιστήριο Philadelphia Energy Solutions, το οποίο παράγει 335.000 βαρέλια ημερησίως.

Τμήμα του διυλιστηρίου έχει κλείσει λόγω της πυρκαγιάς, ανακοίνωσε παράλληλα η εταιρεία παροχής στοιχείων και πληροφοριών για τις ενεργειακές αγορές Genscape.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς στο συγκρότημα, το οποίο απασχολεί περίπου 1.000 ανθρώπους.

Πυροσβέστες τριών πυροσβεστικών σταθμών και μια ομάδα αντιμετώπισης επικίνδυνων υλικών έχουν κινητοποιηθεί μέχρι στιγμής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Μην ξεχνάς να κλείνεις την πόρτα του υπνοδωματίου σου τη νύχτα! Μπορεί να σου σώσει τη ζωή…

Θυμάσαι που όταν ήσουν μικρό παιδάκι δεν επέτρεπες για κανένα λόγο στους γονείς σου να κλείσουν την πόρτα του υπνοδωματίου σου κατά τη διάρκεια της νύχτας; Θυμάσαι που μεγαλώνοντας δεν μπορούσες καν να σκεφτείς να κοιμάσαι με ανοιχτή την πόρτα;


Σύμφωνα με τους ειδικούς, η συνήθεια αυτή θα μπορούσε να σου σώσει τη ζωή!

Ο λόγος; Σε περίπτωση πυρκαγιάς, η κλειστή πόρτα αποτελεί εμπόδιο για τις φλόγες, με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της εξάπλωσής της.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι με το πέρασμα των χρόνων, ο μέσος χρόνος που χρειάζεσαι για να γλιτώσεις από τη φωτιά στο σπίτι, έχει μειωθεί από τα 17 λεπτά στα 3! Οπότε δεν είναι καθόλου παράλογο που οι πυροσβέστες προτείνουν η πόρτα να μένει πάντα κλειστή.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έκτακτο: Εξαφάνιση συνεργού της Πόλα Ρούπα!

Λαμία: Πουλάει χόρτα για να βρει παρηγοριά! Η συγκλονιστική ιστορία της γιαγιάς Μαρίας

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share