Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγικές ώρες: Είδε την φωτογραφία με το νεκρό κορμί του γιου της η μάνα του Πάνου Ζάρλα! Η πρώτη της αντίδραση...

Τα σχόλια δικά σας!

21 Ιουνίου 2019 13:40
Τραγικές ώρες: Είδε την φωτογραφία με το νεκρό κορμί του γιου της η μάνα του Πάνου Ζάρλα! Η πρώτη της αντίδραση...

Ραγδαίες εξελίξεις! Η κίνηση της μητέρας του Πάνου Ζάρλα για τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν με το άψυχο κορμί του!

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», στο OpenTv, μίλησε ο θείος της Στέλλας Μιζεράκη, Γιάννης Τσαγκαράκης.

Μεταξύ άλλων, ο θείος της, αποκάλυψε πως η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, κινήθηκε νομικά για τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, με το άψυχο κορμί του!

Συγκεκριμένα είπε:

«Είναι νομίζετε εύκολο για ένα γονιό να βλέπει φωτογραφίες του νεκρού παιδιού του στο διαδίκτυο και να είναι ήρεμος; Ή να τις δέχεται; Η μητέρα του Πάνου όταν το έμαθε κινήθηκε νομικά από ότι ξέρω, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε αγωγή…»

Πάνος Ζάρλας: Ντοκουμέντα ντροπής! Τα μηνύματα που αμαυρώνουν τη μνήμη του!

Έχουμε όλα τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα ντροπής στα χέρια μας! Αυτά είναι τα μηνύματα που αμαυρώνουν τη μνήμη του Πάνου Ζάρλα λίγο καιρό μετά τον θάνατό του...

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες, με αγνώστους που υποστηρίζουν πως έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες από το άψυχο σώμα του νικητή του Power of love που κείτεται στην άσφαλτο.

Μάλιστα οι ίδιοι, προσπαθούν να τις πουλήσουν. Όσοι τις έχουν δει, μιλάνε για σκληρές και ακραίες φωτογραφίες αφού ακόμη και οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο μιλούν για σκηνές ανατριχίλας. Φωτογραφίες, υποστηρίζουν κάποιοι άλλοι, υπάρχουν και από τη στιγμή που η σωρός του παίκτη μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ έχουν γίνει παζάρια για την αγορά τους στο ποσό των 2.000 με 3.000€.

Ένας από αυτούς προσπάθησε να πλησιάσει κι το Youweekly.gr και να μας πουλήσει τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα, λίγο καιρό πριν!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share