Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Η πινακίδα που έβαλε Ελληνίδα εστιάτορας στο μαγαζί της και γονάτισε ολόκληρη την Αμερική!

Συγκλονιστική ιστορία!

21 Ιουνίου 2019 11:08
Η πινακίδα που έβαλε Ελληνίδα εστιάτορας στο μαγαζί της και γονάτισε ολόκληρη την Αμερική!

Γενναιόδωρη ομογενής στη Virginia των ΗΠΑ έκανε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη, εντυπωσιάζοντας τους Αμερικανούς.

Ένας άντρας έψαχνε στα σκουπίδια έξω από το εστιατόριο «Ζορμπάς» της Ελένης Φωτιάδου, στο Virginia Beach.

Μια γυναίκα που ήταν σε ένα μαγαζί ακριβώς δίπλα είδε τον άντρα και αμέσως του έδωσε νερό και φαγητό. Εκείνος όμως αναστατώθηκε και αρνήθηκε την προσφορά της γυναίκας. Η εστιάτορας, Ελένη Φωτιάδου, που έμαθε για το περιστατικό, αλλά και οι υπάλληλοι του εστιατορίου θέλησαν να κάνουν κάτι για εκείνον τον άντρα.



Την επόμενη μέρα έβαλαν μια ταμπέλα σε μικρή απόσταση από τους σκουπιδοτενεκέδες, στην οποία έγραφε πως όποιος ήθελε μπορούσε να απευθυνθεί στο εστιατόριο για φαγητό.


«Για όσους ψάχνουν στα σκουπίδια: Για το επόμενο γεύμα σας, παρακαλώ ελάτε μέσα και πείτε μας ότι θέλετε να φάτε και ότι δεν μπορείτε να πληρώσετε. Είστε άνθρωποι και αξίζετε κάτι περισσότερο από ένα γεύμα από τον σκουπιδοτενεκέ. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω! Οι φίλοι σας από τον Ζορμπά«, γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της κυρίας Φωτιάδου.




Η ιδιοκτήτρια του «Ζορμπά«, μιλώντας στο wtkr.com, είπε: «Στην Ελλάδα η φιλοξενία είναι αρχή. Μαθαίνουμε να το κάνουμε αυτό, στην Ελλάδα είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια. Πρέπει πάντα να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, να αγαπάμε ο ένας τον άλλον» και τόνισε πως παρόλο που στην περιοχή που είναι δεν έχουν δει ούτε πολλούς αστέγους, ούτε πολλούς ανθρώπους να αναζητούν φαγητό, η σκέψη και μόνο ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε τόσο δύσκολη κατάσταση είναι ικανή να τους κάνει να κινητοποιηθούν. «Κανείς δεν επιτρέπεται το 2015 να πέφτει στο κρεβάτι του νηστικός«, καταλήγει.

Κωφάλαλο κoρίτσι παραγγέλνει στο ταμείο. Προσέξτε τη συμπεριφορά της ταμίας (Video)

Ξεπέρασε την απλή εξυπηρέτηση πελατών!

Όταν η Terri Gioia βγαίνει για φαγητό με την κόρη της, συνήθως πρέπει να την βοηθάει να παραγγείλει. Η κόρη της, Cynthia Walker, δεν έχει καταφέρει ποτέ να παραγγείλει μόνη της χωρίς να συγκεντρώσει περίεργα βλέμματα

Έτσι, όταν μπήκαν σε ένα τοπικό εστιατόριο και η ταμίας άρχισε να ρωτά την Cynthia τι ήθελε να παραγγείλει στη νοηματική, και η μητέρα και η κόρη έπαθαν πλάκα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αυτό το φαστφουντάδικο είναι μόνο...για μέλισσες!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share