Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Σύγκρουση Προαστιακού με λεωφορείο γεμάτο επιβάτες!

Χαμός στην περιοχή!

21 Ιουνίου 2019 09:32
Σύγκρουση Προαστιακού με λεωφορείο γεμάτο επιβάτες!

Συρμός του προαστιακού συγκρούστηκε με λεωφορείο στη Λιοσίων. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις εννέα το πρωί, στη ελεγχόμενη διάβαση στην οδό Λιοσίων και Σιώκου, συρμός του προαστιακού συγκρούστηκε με λεωφορείο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στον ΑΝΤ1, ο οδηγός του αστικού λεωφορείου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Β12 Μάρνη - Ανω Λιόσια δεν σταμάτησε μπροστά στις μπάρες, τις οποίες και ξήλωσε, καβάλησε τις γραμμές και επιχείρησε να περάσει την ώρα που ερχόταν ο προαστιακός.

Η ψύχραιμη αντίδραση του οδηγού του συρμού, που είδε μπροστά του το λεωφορείο, είχε ως αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στον ΑΝΤ1 δεν υπάρχουν τραυματίες, παρά το γεγονός ότι το λεωφορείο ήταν ασφυχτικά γεμάτο.

Τραγωδία στη Βραζιλία: Δέκα νεκροί μετά από δυστύχημα λεωφορείου!

Ένα λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 40 άνθρωποι ανετράπη, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε άλλα οχήματα, σε ένα δυστύχημα με απολογισμό τουλάχιστον 10 νεκρούς, που σημειώθηκε χθες το βράδυ, στη νοτιοανατολική Βραζιλία.

Ο αρχικός απολογισμός των θυμάτων έκανε λόγο για 17 νεκρούς, όμως ο απολογισμός αυτός αναθεωρήθηκε προς τα κάτω σήμερα το πρωί.

Οι πυροσβέστες της περιοχής Κάμπος ντε Τζορντάο, σε απόσταση 180 χλμ. από το Σάο Πάολο, επιβεβαίωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι το δυστύχημα προκλήθηκε από ένα «λεωφορείο με 40 επιβάτες, το οποίο ανετράπη, πέφτοντας πάνω σε άλλα αυτοκίνητα».

Σε ένα βίντεο που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας διακρίνεται ένα όχημα, το οποίο έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ ακούγονται φωνές.

Το δυστύχημα συνέβη σε ορεινή περιοχή

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ασύλληπτη τραγωδία: 25χρονος βρέθηκε νεκρός μετά από σύγκρουση με φορτηγό!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share