Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στον Γέρακα: Έσπασε το σίδερο της τέντας και τον σκότωσε!

Σοκ!

20 Ιουνίου 2019 22:20
Τραγωδία στον Γέρακα: Έσπασε το σίδερο της τέντας και τον σκότωσε!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας στον Γέρακα, όταν στην προσπάθειά του να μαζέψει την τέντα έσπασε το σίδερο και τον σκότωσε!

Συγκεκριμένα, ο άτυχος άνδρας, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας στην Αττική, την Τετάρτη (19/06),τραυματίστηκε θανάσιμα στην προσπάθεια του να μαζέψει την τέντα του καφενείου.

Το τραγικό ατύχημα σημειώθηκε όταν ο 69χρονος θέλησε να μαζέψει την τέντα στην επιφάνεια της οποίας είχε συγκεντρωθεί μεγάλος όγκος νερού. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έσπασε το σίδερο που κρατούσε την τέντα και τον χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Τραγική φιγούρα ο αδερφός του 69χρονου, στα χέρια του οποίου ξεψύχησε ο ιδιοκτήτης του καφενείου. Η κηδεία του 69χρονου θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής (21/6).

Του έκλεισαν το wi-fi και πήγε να τους σκοτώσει!

Ο εθισμός στα Social Media και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια είναι ένα θέμα που απασχολεί όλο και περισσότερους ανθρώπους στις μέρες μας.

Κυρίως οι νέοι χάνουν πολλές φορές το μέτρο και περνάνε ατελείωτες ώρες μπροστά από μία οθόνη.

Ένας 29χρονος όχι μόνο έχασε το μέτρο, αλλά προσπάθησε να σκοτώσει την ίδια του την οικογένεια.

Ο Sak Duanjan από την Ταϊλάνδη, σύμφωνα με τους δικούς του ανθρώπους, είναι εθισμένος στα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Μία μέρα τα πράγματα ξέφυγαν. Ο νεαρός επέστρεψε σπίτι μεθυσμένος αργά τη νύχτα κι άρχισε να παίζει με τον ήχο στο τέρμα.

Οι γονείς του δεν μπορούσαν να κοιμηθούν από τον θόρυβο κι έτσι αποφάσισαν να του... κόψουν την πρόσβαση στο wi - fi. Ο καυγάς που ακολούθησε είχε ως αποτέλεσμα ο 29χρονος να σπάσει το σπίτι!

Το επόμενο πρωί οι γονείς του ανακάλυψαν πως ο γιος του είχε πετάξει θανατηφόρα παρασιτοκτόνα στο πηγάδι της οικογένειας για να την δηλητηριάσει!

Η μητέρα του έντρομη κατάλαβε πως ο γιος της ήθελε να σκοτώσει εκείνη και τον πατριό του: «Είδα τον γιο μου να πετάει κάτι από ένα βάζο. Τον ρώτησα τι ήταν, αλλά δεν μου απάντησε κι επέστρεψε στο δωμάτιό του. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Ξέρω ότι νευριάζει εύκολο, αλλά δεν περίμενα ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο. Έπαιζε όλη την ώρα παιχνίδια στο κινητό του. Καταλάβαμε ότι έπρεπε να ζητήσουμε βοήθεια».

Οι γονείς του κάλεσαν τις αρχές για να τους βοηθήσουν με την συμπεριφορά του γιου τους, που παραδέχτηκε ότι δηλητηρίασε το νερό, επειδή δεν μπορούσε να παίξει παιχνίδια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share