Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στέλιος Βαμβακάρης: Ράγισε καρδιές το τελευταίο αντίο!

Πολλοί καλλιτέχνες έδωσαν το «παρών»!

20 Ιουνίου 2019 21:21
Στέλιος Βαμβακάρης: Ράγισε καρδιές το τελευταίο αντίο!

Πλήθος κόσμου και πολλοί σημαντικοί καλλιτέχνες έδωσαν σήμερα το παρών στο Γ' νεκροταφείο για την κηδεία του Στέλιου Βαμβακάρη.

Η απώλειά του ήταν τεράστια!

Ο Στέλιος Βαμβακάρης, δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και γιος του θρυλικού Μάρκου, πέθανε τη Δευτέρα στα 72 του χρόνια.

Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο ηθοποιός Νίκος Καλογερόπουλος, η Σεμίνα Διγενή, ο Βασίλης Παϊτέρης ήταν μερικοί μόνο από τους συνεργάτες και φίλους του Στέλιου Βαμβακάρη που σήμερα τον αποχαιρέτησαν συγκινημένοι. Μια φιγούρα που ξεχώρισε ήταν αυτή του άντρα που συνόδευε το φέρετρο παίζοντας μπουζούκι.

Τραγωδία στην Φθιώτιδα: Την Παρασκευή θα κηδευτούν τα αδέρφια!

Την Παρασκευή θα γίνει η κηδεία της Σόνιας και του Γιώργου, των δύο παιδιών που χάθηκαν από το σοκαριστικό τροχαίο στην Αταλάντη. Να θυμίσουμε πως η κοπέλα έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής!

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο θείος των παιδιών που χάθηκαν στο τροχαίο της Αταλάντης, ο οποίος ήταν και νονός της 16χρονης Σόνιας, είπε πως: «Δεν πάμε για κηδεία, πάμε για γάμο. Αυτό αξίζει να κάνουμε σε αυτά τα παιδιά. Είχαν τη ζωή μπροστά τους και έσβησαν όλα ξαφνικά.

Ήταν άνιση η μάχη που έδινε. Πάλευε το κακόμοιρο μέχρι τελευταία στιγμή να σωθεί. Τι να πούμε σε αυτούς τους γονείς; Κάνε κουράγιο; οι γονείς αντλούσαν δύναμη από ένα πράγμα. Είχαν μία μικρή ελπίδα ότι θα ζούσε το κοριτσάκι. Η αγάπη του κόσμου να είναι η σκάλα που θα μπορέσει να κρατήσει στη ζωή αυτούς τους ανθρώπους».

Την Παρασκευή στις 17:00 το απόγευμα συγγενείς και φίλοι θα πουν το «τελευταίο αντίο» στα δύο αδέρφια που χάθηκαν με τρεις ημέρες διαφορά στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα της Αταλάντης.

Η κηδεία τους θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Καλαπόδι της Φθιώτιδας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκ στη Ναύπακτο: Πέθανε ο Χαράλαμπος Κανέλλος!

Θλίψη: Πέθανε διάσημος Dj!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr.

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share