Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019

Απίστευτο: "Λουκέτο" στο εστιατόριο του Salt Bae στη Μύκονο!

Δεν έκοβε αποδείξεις και είχε συνέπειες!

20 Ιουνίου 2019 19:42
Απίστευτο:

«Λουκέτο» 48 ωρών στο εστιατόριο του Salt Bae στη Μύκονο, καθώς δεν είχε κόψει αποδείξεις!

Πιάστηκε μετά από έλεγχο των Αρχών!

Λουκέτο για 48 ώρες έβαλαν χθες οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στο εστιατόριο, Nusret, του διάσημου Τούρκου chef, Salt Bae, στη Μύκονο.

undefined

Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ, βρέθηκαν στο εστιατόριο το βράδυ της Τρίτης, και παρέμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Από τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση δεν είχε εκδώσει 34 αποδείξεις, συνολικής αξίας 25.800 ευρώ.

Σεισμός στην ελληνική αγορά: Λουκέτο σε πασίγνωστο εργοστάσιο 45 ετών!

Σύμφωνα με τη ΔΕΛΤΑ το προϊόν θα παράγεται σε εργοστάσιο του εξωτερικού - Επι 45 χρόνια η μονάδα στο Πλατύ Ημαθίας παρήγαγε το γνωστό σε όλους «Γάλα Βλάχας εβαπορέ»!

Το κλείσιμο του εργοστασίου όπου παράγονταν μέχρι πρότινος το γνωστό σε όλους «Γάλα Βλάχας εβαπορέ» αποφάσισε η ΔΕΛΤΑ. Συναγερμός στην αγορά: Λουκέτο σε εργοστάσιο που παράγει το αγαπημένο τρόφιμο των Ελλήνων!

Εργοστάσιο λουκέτο

Η συγκεκριμένη μονάδα λειτουργούσε χωρίς διακοπή στο Πλατύ Ημαθίας για 45 χρόνια και, όπως αναφέρει η εταιρεία, «εμφανίζει μεγάλες ανάγκες κτιριακού και μηχανολογικού εκσυγχρονισμού». Παράλληλα, όπως αναφέρεται, το «Γάλα Βλάχας εβαπορέ» θα παράγεται σε εργοστάσιο της Ευρώπης.

Για τους εργαζόμενους επισημαίνεται ότι η Διοίκηση της ΔΕΛΤΑ θα εφαρμοστεί πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου.

H ανακοίνωση της ΔΕΛΤΑ

«Τα τελευταία χρόνια η αγορά στο γάλα είναι συνεχώς μεταβαλλόμενη και εξελισσόμενη και στη χώρα μας αλλά και διεθνώς (νέα προϊόντα, φυτικά ροφήματα, νέες γεύσεις, νέα αντίληψη στη διάρκεια ζωής κλπ).

Η ΔΕΛΤΑ η μεγαλύτερη εταιρία γαλακτοκομικών της χώρας, μελετά τη διεθνή αγορά και συνεχίζει με προσεκτικά βήματα για την επόμενη μέρα σε όλα τα επίπεδα.

Στο πλαίσιο αυτό κρίθηκε απαραίτητη η αναδιάρθρωση της δομής της λειτουργίας του εργοστασίου στο Πλατύ Ημαθίας που παράγεται το Γάλα Βλάχας εβαπορέ.

Το εργοστάσιο μετά από 45 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, εμφανίζει μεγάλες ανάγκες κτιριακού και μηχανολογικού εκσυγχρονισμού. Η αντιμετώπιση της παραγωγικής διαδικασίας μελετάται από την εταιρία και θα ενταχθεί σε επόμενα επενδυτικά πλάνα.

Στο μεταξύ για να εξασφαλιστεί η άριστη ποιότητα του «Γάλα Βλάχας εβαπορέ», η εταιρία βρίσκεται σε επικοινωνία με ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής γάλακτος εβαπορέ στην Ευρώπη.

Όσον αφορά στα στελέχη και στους εργαζομένους στο εργοστάσιο στο Πλατύ Ημαθίας, που σήμερα παράγεται το Γάλα Βλάχας εβαπορέ, η Διοίκηση της ΔΕΛΤΑ θα αντιμετωπίσει το όλο θέμα με τη δέουσα πρόνοια όπως πάντα. Η εταιρία έχει εκπονήσει προνομιακό πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία και συμφωνία με τους εργαζομένους.

Το Γάλα Βλάχας εβαπορέ, ένα ξεχωριστό σήμα και ένα ξεχωριστό προϊόν για δεκαετίες για τις ελληνικές οικογένειες, θα παραμείνει στο portfolio της ΔΕΛΤΑ μιας και αντικατοπτρίζει μια μεγάλη αξία και μια ξεχωριστή ιστορία.»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share