Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Καταβεβλημένη εμφανίστηκε η Άνγκελα Μέρκελ μετά το επεισόδιο με το "τρέμουλο"!

Αποδόθηκε σε αφυδάτωση..

20 Ιουνίου 2019 17:29
Καταβεβλημένη εμφανίστηκε η Άνγκελα Μέρκελ μετά το επεισόδιο με το

Ανησυχία προκάλεσαν οι εικόνες με την Άνγκελα Μέρκελ να τρέμει ολόκληρη καθώς περίμενε να υποδεχθεί τον Ουκρανό πρόεδρο!

Η καγκελάριος συνεχίζει το πρόγραμμα της αλλά όπως φαίνεται είναι κατεβεβλημένη..

Δύο μέρες μετά το επεισόδιο και ενώ η Γερμανίδα καγκελάριος δεν έχει τροποποιήσει καθόλου το πρόγραμμά της, στο πρόσωπό της είναι εμφανή τα σημάδια της κόπωσης. Προσερχόμενη σήμερα στην σύνοδο κορυφής της ΕΕ, η Άνγκελα Μέρκελ δείχνει ταλαιπωρημένη και καταπονημένη. Στο κουρασμένο της πρόσωπο βλέπουμε σκιές γύρω από τα μάτια, ενώ οι ρυτίδες μοιάζουν πιο βαθιές από ποτέ.

Η εικόνα της Άνγκελα Μέρκελ να τρέμει σύγκορμη δίπλα στον Ουκρανό πρόεδρο δύσκολα ξεχνιέται. Η καγκελαρία στο Βερολίνο καθησυχάζει όλες τις φήμες για την υγεία της, όμως η εικόνα που δίνει η ισχυρή κυρία της Γερμανίας δεν επιβεβαιώνει τον καθησυχασμό αυτό.

Στις φωτογραφίες από το protothema.gr από τις Βρυξέλλες, η Άνγκελα Μέρκελ δεν μοιάζει τόσο με την ισχυρότερη γυναίκα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά περισσότερο με έναν άνθρωπο που πέρασε δύσκολα και βρίσκεται στην ανάκαμψη.

Είναι φανερό πως το σοβαρό επεισόδιο αφυδάτωσης, όπως ισχυρίζεται το Βερολίνο, που υπέστη η καγκελάριος στο ζεστό Βερολίνο την Τρίτη, δεν ήταν τόσο «ασήμαντο». Ολόκληρο το κορμί της Άνγκελα Μέρκελ έτρεμε ανεξέλεγκτα επί περίπου ένα λεπτό, ενώ η ίδια έσφιγγε τα χείλη, σταύρωνε και ξεσταύρωνε τα χέρια επιχειρώντας να ηρεμήσει. Περίπου μία ώρα αργότερα, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου με τον Βέλιμιρ Ζελένσκι, δηλώνοντας πως το μόνο που χρειάστηκε ήταν «2-3 ποτήρια νερό» και έκτοτε ακολουθεί κατά γράμμα το πρόγραμμά της.

Άνγκελα Μέρκελ: Όταν κάνει ζέστη, να πίνετε νερό, όχι καφέ!

Όταν κάνει ζέστη, να πίνετε νερό, όχι καφέ! Αυτή ήταν η δήλωση της Άνγκελα Μέρκελ μετά το τρέμουλο που είχε σε κοινή θέα και έγινε viral!

«Είμαι πολύ καλά» διαβεβαίωσε η ίδια, σε μια συνάντηση που είχε με νέους, στο Γκόσλαρ της Κάτω Σαξονίας.

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ είναι «πολύ καλά», μια ημέρα μετά τις ανησυχίες που προκάλεσε η εμφάνισή της σε μια επίσημη τελετή, κατά την οποία έτρεμε ασυγκράτητα.

Λίγο νωρίτερα, είχε απαντήσει σε έναν δημοσιογράφο που τη ρώτησε πώς αισθάνεται: "Υπέροχα καλά. Είναι πολύ ενδιαφέρον που βρίσκομαι εδώ", όπως μετέδωσε το Γερμανικό Πρακτορείο.

Την Τρίτη, η καγκελάριος που πρόκειται να κλείσει τα 65 τον επόμενο μήνα, άρχισε να τρέμει ολόκληρη κατά την τελετή υποδοχής του νέου προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

"Ήπια τουλάχιστον τρία ποτήρια νερό, αυτό προφανώς που έλειπε και αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πολύ καλά", εξήγησε η ίδια μία ώρα αργότερα, στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ζελένσκι.

Σήμερα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης με τους νέους, υπήρχε ένα ποτήρι νερό πάνω στην έδρα της. Η ίδια δεν δίστασε να αστειευτεί με τη ζέστη που κάνει στη Γερμανία αυτές τις ημέρες, καθώς ο υδράργυρος έχει φτάσει στους 30 βαθμούς: όταν κάνει ζέστη "πρέπει να πίνουμε λιγότερο καφέ και περισσότερο νερό", είπε.

Η καγκελάριος είχε αισθανθεί αδιαθεσία και τον Δεκέμβριο του 2014, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, επειδή της έπεσε η πίεση. Η συνέντευξη διακόπηκε για λίγα λεπτά, αλλά μετά συνεχίστηκε κανονικά. Το περιβάλλον της είχε εξηγήσει και τότε ότι το πρόβλημα οφειλόταν σε αφυδάτωση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share