Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Θλίψη: Πέθανε διάσημος Dj!

Πένθος!

20 Ιουνίου 2019 16:07
Θλίψη: Πέθανε διάσημος Dj!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού πέθανε διάσημος dj, δύο μέρες πριν κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ!

Ο λόγος για τον Φιλίπ Τσερμπονέσκι, μέλος του πετυχημένου γαλλικού μουσικού ντουέτου Cassius, ο οποίος πέθανε σε ένα τραγικό ατύχημα στο Παρίσι την Τετάρτη. Την είδηση την ανακοίνωσε ο ατζέντης του.

"Έπεσε κατά λάθος από το παράθυρο ενός κτιρίου, σε μεγάλο ύψος" δήλωσε ο Σεμπαστιάν Φαράν, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

θάνατος Dj

Ο Τσερμπονέσκι - γνωστός ως Ζνταρ - σχημάτισε τους Cassius μαζί με τον Ούμπερ Μπλανκ - Φρανκάρντ (γνωστός και ως Boombass) το 1996.

Συνεργάστηκαν με σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, μεταξύ των οποίων οι Phoenix, Beastie Boys, Franz Ferdinand και ο γάλλος αστέρας της χιπ χοπ, MC Solaar. Η μουσική τους έχει χαρακτηριστεί ως "χαρούμενη" και τέλειο αντίδοτο στην ηλεκτρονική χορευτική μουσική.

Η τραγική ειρωνεία ήταν για αύριο, Παρασκευή, ήταν προγραμματισμένη η κυκλοφορία του καινούριου τους άλμπουμ υπό τον τίτλο "Dreems" μετά από 3 χρόνια αναμονής.

Πέθανε ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ιωάννης Βερυβάκης!

Πέθανε ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ιωάννης Βερυβάκης! Την περίοδο 1989 – 1990 διετέλεσε αρχηγός ΓΕΣ, ενώ επί κυβέρνησης Μητσοτάκη το 1990 έγινε αρχηγός ΓΕΕΘΑ..

Γεννήθηκε στην Έδεσσα όπου υπηρετούσε ο πατέρας του, αντιστράτηγος Δημήτριος Βερυβάκης με καταγωγή από την Κρήτη.

Επί κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου κατείχε μερι

κές από τις πιο ευαίσθητες και κρίσιμες θέσεις του στρατεύματος με αποκορύφωμα την ελληνοτουρκική κρίση του 1987.

Πέθανε

Την περίοδο 1989 – 1990 διετέλεσε αρχηγός ΓΕΣ, ενώ επί κυβέρνησης Μητσοτάκη το 1990 έγινε αρχηγός ΓΕΕΘΑ παρά το γεγονός ότι είχε συνδεθεί με την διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.

Από τον Ιούλιο του 1991 ως τον Ιούνιο του 1992 ο στρατηγός Βερυβάκης ήταν πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, και έχει λάβει πλήθος παρασήμων και στρατιωτικών μεταλλίων, του έχουν δε αποδοθεί οι τιμητικοί τίτλοι Commander of the Legion of Merit (ΗΠΑ), Commander of the Legion of Honor (Γαλλία), Knight of the Order of Madara (Α’ Ταξέως, μετά ξιφών – Βουλγαρία).

Την ανακοίνωση έκανε στο Twitter ο στρατηγός Κωσταράκος εκφράζοντας την θλίψη του.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος επίτιμου ΑΓΕΕΘΑ Στγού Ιωάννη Βερυβάκη. Ηταν ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας εξαίρετος στρατιώτης και ηγέτης.» ανέφερε ο στρατηγός Κωσταράκος για τον επίτιμο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Βερυβάκη.

Πέθανε

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share