Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Δημήτρης Κουφοντίνας: Γιατί είπε «όχι» στο αίτημα χορήγησης άδειας η Εισαγγελία Βόλου;

Μπαίνει και πάλι στο μικροσκόπιο το θέμα της άδειας!

20 Ιουνίου 2019 08:03
Δημήτρης Κουφοντίνας: Γιατί είπε «όχι» στο αίτημα χορήγησης άδειας η Εισαγγελία Βόλου;

«Όχι» στο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση τακτικής άδειας, εισηγείται προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο Βόλου η αρμόδια εισαγγελέας.

Το αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο καλείται την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 να κρίνει το νέο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για τακτική άδεια.

Δημήτρης Κουφοντίνας: «Όχι» στο αίτημα χορήγησης άδειας είπε η Εισαγγελία Βόλου!

Η Εισαγγελία Βόλου εισηγείται να μην δοθεί άδεια στον πολυισοβίτη επικαλούμενη το γεγονός ότι είναι κατηγορούμενος για κακούργημα.

Το θέμα της άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα μπαίνει και πάλι στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης μετά την πρόσφατη αναίρεση που άσκησε ο Άρειος Πάγος στο δικαστικό βούλευμα με το οποίο απορρίφθηκε σχετικό αίτημα του και τον είχε οδηγήσει σε απεργία πείνας.

Δημήτρης Κουφοντίνας - Εισαγγελία Βόλου: Να μην δοθεί άδεια!

Για την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα η Εισαγγελία του Βόλου θεωρεί ότι δεν πρέπει να εξεταστεί καν το αίτημα χορήγησης άδειας!

Κι αυτό γιατί επικαλείται την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε πρόσφατα (όπως και σε άλλους κρατούμενους) για στάση σε ...βαθμό κακουργήματος.

Παρά την πρόσφατη αναιρετική απόφαση του Αρείου Πάγου στο δικαστικό βούλευμα με το οποίο του είχε απορριφθεί το σχετικό αίτημά του -που τον οδήγησε σε απεργία πείνας, η εισαγγελία του Βόλου έχει την άποψη ότι δεν πρέπει καν να εξεταστεί το νέο αίτημα για τη χορήγηση της άδειας,σύμφωνα με το ΈΘΝΟΣ.

Δημήτρης Κουφοντίνας άδεια

Συγκεκριμένα στον Δημήτρη Κουφοντίνα αποδίδεται η κατηγορία της απλής συνέργειας (δια ψυχικής συνδρομής) σε βαθμό κακουργήματος στη στάση κρατουμένων που μάλιστα φέρεται να έγινε σε άλλο κτίριο της φυλακής, επειδή συνυπέγραψε ανακοίνωση συμπαράστασης με άλλους συγκρατουμένους του σε απεργό πείνας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share