Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Eπικό: Φοιτητής πήγε αδιάβαστος και γέμισε την κόλλα με το Πάτερ ημών!

Δεν ήθελε να δώσει λευκή κόλλα!

20 Ιουνίου 2019 07:51
Eπικό: Φοιτητής πήγε αδιάβαστος και γέμισε την κόλλα με το Πάτερ ημών!

Μπορεί οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες να συνεχίζουν τις προσπάθειές τους, ωστόσο μην ξεχνάμε τους φοιτητές που δίνουν εξεταστική!

Ένας φοιτητής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στην Κοζάνη δεν ήθελε να καταφύγει σε τέτοια μέσα και έτσι ζήτηση βοήθεια από τα Θεία.

Μπορεί από τη μια να πήγε αδιάβαστος στην εξέταση, αλλά λευκή κόλλα δεν παρέδωσε σε καμία περίπτωση αφού έγραψε το «Πάτερ ημών» ξαφνιάζοντας τον καθηγητή που διόρθωσε το γραπτό.

Η φωτογραφία που δημοσιεύουν τα foititikanea.gr μιλά από μόνη της.

Eπικό: Φοιτητής πήγε αδιάβαστος και γέμισε την κόλλα με το Πάτερ ημών!

Πανελλήνιες 2019: Τι αποκαλύπτουν οι βαθμολογητές - Που θα κυμανθούν οι βάσεις;

Οι υποψήφιοι των Πανελλήνιων εξετάσεων θα πρέπει να περιµένουν πτώση των βάσεων σε πάρα πολλά τµήµατα και σε όλα τα επιστηµονικά πεδία, µε εξαίρεση το 1ο, όπου η εικόνα της πορείας των µορίων θα εµφανίσει µόνο µικρές αυξοµειώσεις.

1ο Επιστηµονικό Πεδίο (Ανθρωπιστικών Σπουδών): Οι επιδόσεις των υποψηφίων στα βασικά µαθήµατα του Πεδίου δεν φαίνεται να έχουν σηµαντικές διακυµάνσεις σε σύγκριση µε πέρυσι. Ταυτόχρονα, δεν αυξήθηκε ιδιαίτερα ούτε και ο αριθµός των εισακτέων. Συνεπώς δεν φαίνεται πτωτική πορεία των βάσεων και πολύ περισσότερο στις υψηλόβαθµες Νοµικές και άλλες σχολές του Πεδίου.

 Πανελλήνιες 2019: Που θα κυμανθούν οι βάσεις;

2ο Επιστηµονικό Πεδίο (Θετικών Επιστηµών): Σε Μαθηµατικά, και κυρίως σε Φυσική και Χηµεία, οι επιδόσεις αναµένονται χαµηλές και οι βάσεις πιθανότατα θα έχουν πτωτική πορεία. Οσον αφορά στις Πολυτεχνικές σχολές αλλά και στα τµήµατα Φυσικής, Χηµείας, Μαθηµατικών, φαίνεται ότι θα υπάρχει πτώση των βάσεων, ακόµη κι αν είναι µικρή.

3ο Επιστηµονικό Πεδίο (Επιστηµών Υγείας και Ζωής): Με τα στοιχεία που υπάρχουν µέχρι τώρα φαίνεται µια µικρή πτώση των βάσεων (στις υψηλόβαθµες σχολές θα είναι οριακή), αλλά επειδή το σηµαντικότερο µάθηµα (µε τον υψηλότερο συντελεστή βαρύτητας), δηλαδή η Βιολογία, εξετάστηκε χθες, δεν υπάρχει εικόνα για τη βαθµολόγησή του.

4ο Επιστηµονικό Πεδίο (Σπουδών Οικονοµίας και Πληροφορικής): Και σε αυτό το Πεδίο φαίνεται ότι θα υπάρχει πτώση των βάσεων, µε περισσότερο ευνοηµένους όσους στοχεύουν στις Οικονοµικές Επιστήµες. Η πτώση των βάσεων δεν είναι όµως ορατή για τις Στρατιωτικές, Πυροσβεστικές, Λιµενικές ή Παιδαγωγικές Σχολές.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πανελλαδικές 2019: Ποιά μαθήματα θα επηρεάσουν τις βάσεις φέτος;

Πανελλήνιες 2019: Σε ποια Τμήματα αναμένεται να πέσουν οι βάσεις;

 Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share